Sports Βusiness

NFL: Τζεφ Μπέζος και Jay-Z μεταξύ των νέων πιθανών επενδυτών του αμερικάνικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου

NFL: Τζεφ Μπέζος και Jay-Z μεταξύ των νέων πιθανών επενδυτών του αμερικάνικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου

Όπως όλα δείχνουν, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των Ντένβερ Μπρόνκος πρόκειται να αλλάξει μέσα στο 2022.

Σχετικά Άρθρα

Νέους επενδυτές στο NFL αναμένεται να φέρει η πιθανή πώληση των Ντένβερ Μπρόνκος. Πηγές από την Αμερική αναφέρουν πως η οικογένεια Μπόουλεν είναι έτοιμη να αποχωρήσει από το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας, με τον πλουσιότερο άνθρωπο του πλανήτη, Τζεφ Μπέζος, αλλά και τον πολυεκατομμυριούχο ράπερ, Jay-Z, να φαντάζουν ως πιθανοί αντικαταστάτες. 

Ο Πατ Μπόουλεν είχε αγοράσει τους Μπρόνκος το 1984 έναντι 78 εκατομμυρίων δολαρίων, όμως ο θάνατος του το 2019, φαίνεται πως έβαλε ένα πρόωρο πωλητήριο στην ομάδα από το Κολοράντο. Ακόμα και αν δεν υπάρχει για την ώρα επίσημη ενημέρωση, ένα πιθανό ποσό που μπορεί να ολοκληρώσει το deal υπολογίζεται στα 4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Μια επένδυση στους Μπρόνκος, εκτός από τον επιχειρηματικό της χαρακτήρα, θεωρείται από πολλούς και κίνηση που αναβαθμίζει το status των ιδιοκτητών, αφού πρόκειται για ένα franchise που αυξάνει διαρκώς την αξία του στα τελευταία 38 χρόνια.

Το όνομα του Τζεφ Μπέζος δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέεται με το NFL. Ο ιδιοκτήτης της Amazon είχε εκφράσει παλιότερα ενδιαφέρον για αγορά του 40% των μετοχών ομάδας του αμερικάνικου ποδοσφαίρου.

Στην αντίπερα όχθη, ο Jay-Z, που αποτελεί τον πρώτο δισεκατομμυριούχο καλλιτέχνη από το χώρο της hip hop μουσικής, φαίνεται πως ψάχνει την επόμενη επιχειρηματική του κίνηση μετά τα 650 εκατομμύρια δολάρια που έβαλε στο λογαριασμό του από την πώληση του 50% της Armand de Brignac τον περασμένο Μάρτιο.

 

Πάνος Σταμούλης
www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0