Sports Βusiness

Γιουβέντους: Ντύνεται με στυλ και… Loro Piana τη νέα σεζόν!

Γιουβέντους: Ντύνεται με στυλ και… Loro Piana τη νέα σεζόν!

Σε νέα χορηγική συμφωνία ήρθε η Γιουβέντους με την πολυτελή εταιρία ένδυσης Loro Piana, η οποία θα ντύνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τους συμπαίκτες του με ακριβά κοστούμια πριν από κάθε αγώνα.

Σχετικά Άρθρα

Τα χέρια με την high end μάρκα ενδυμάτων Loro Piana έδωσε προ ημερών η Γιουβέντους, υπογράφοντας μια μονοετή συμφωνία. Το deal θα έχει ισχύ για τη νέα αγωνιστική σεζόν της Serie A (2021-2022) και περιλαμβάνει το ντύσιμο των παικτών της ομάδας με πολυτελή κοστούμια τις ημέρες των αγώνων.

Πιο συγκεκριμένα η Loro Piana θα προσφέρει δύο κοστούμια σε κάθε ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια της χρονιάς, με το ένα εκ των δύο να είναι κατάλληλο για τον πιο καλό καιρό στην αρχή της χρονιάς. Το δεύτερο, από την άλλη, θα κάνει την εμφάνισή του το φθινόπωρο, ως μια πιο ζεστή επιλογή. Μέρος της συμφωνίας είναι επίσης και η ένδυση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με ένα ειδικά ραμμένο για τον ίδιο κοστούμι.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Γιουβέντους συμφώνησε και με τον ιταλικό πάροχο ενέργειας Alperia, προκειμένου να γίνει ο επίσημος εταίρος της για την πράσινη ενέργεια. Η εταιρεία, η οποία λειτουργεί σε ολόκληρη την ενεργειακή αλυσίδα από την παραγωγή, τη διανομή έως την πώληση και την εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας, φυσικού αερίου και θερμότητας, θα συνεργαστεί με τον σύλλογο στους στόχους βιωσιμότητάς του παρέχοντας ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές.

Τον Ιούνιο η «μεγάλη κυρία» ήρθε σε μια χορηγική συμφωνία με την κινεζική εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών συσκευών Skyworth, η οποία εμπεριέχει την προβολή της επωνυμίας του brand στο στάδιο Allianz. Παράλληλα με αυτό η εταιρεία θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί επίσης δραστηριότητες στον χώρο και να δημοσιεύει περιεχόμενο στα social media.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0