Sports Βusiness

Τα $1,55 δις. που έπεισαν τον Jay-Z να ασχοληθεί με τις στοιχηματικές εταιρίες

Τα $1,55 δις. που έπεισαν τον Jay-Z να ασχοληθεί με τις στοιχηματικές εταιρίες
Να εμπλακεί με τις στοιχηματικές εταιρίες, θέλει ο Αμερικανός ράπερ Jay-Z ο οποίος ασχολείται ενεργά με τον επιχειρηματικό κόσμο, πέραν της μουσικής.

Ο γνωστός ράπερ Jay-Z, φαίνεται πως έχει κάνει αίτηση μαζί με τους συνεργάτες του, για έκδοση άδειας ηλεκτρονικού στοιχηματισμού, καθώς τα 1,55 δισεκατομμύρια δολάρια που εισέπραξαν οι στοιχηματικές εταιρίες πέρσι, τους κίνησε το ενδιαφέρον.

Η κίνηση αυτή θα μπορούσε να ανεβάσει ραγδαία τα έσοδα του Αμερικανού ράπερ. Ανάμεσα λοιπόν σε πολλές αιτήσεις που κατατέθηκαν στην Επιτροπή Τυχερών Παίγνιών στη Νέα Υόρκη, βρίσκεται και το όνομα του τραγουδιστή, Jay-Z, ο οποίος συνεργάζεται με τον Michael Rubin για να ιδρύσουν το Fanatics Sportsbook. Επίσης, η συνεργασία με την εταιρία λογισμικών διαδικτυακών στοιχηματικών παιχνιδιών, Kambi, θεωρείται δεδομένη.

Η Fanatics Sportsbook, ωστόσο, έχουν ανταγωνισμό στην έκδοση της άδειας. FanDuel, DraftKings, BetMGM, Caesars Sportsbook και WynnBET είναι οι λοιπές εταιρίες.

Η πολιτεία της Νέας Υόρκης θα εγκρίνει τουλάχιστον 2 από τις 6 εταιρίες, με την Fanatics Sportsbook να είναι ένα από τα φαβορί. Η Επιτροπή Τυχερών Παίγνιών καλείται μέχρι τον Δεκέμβριο να έχει βγάλει απόφαση για τις άδειες.

Την περσινή χρονιά τα τυχερά παίγνια εισέπραξαν σχεδόν 1,55 δισεκατομμύρια δολάρια, οπότε είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί ο Jay-Z θέλει να λάβει μέρος στον στοιχηματικό κόσμο

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0