Sports Βusiness

Evil Geniuses: Mετά τη συνεργασία με τη Wolves η αξία τους εκτοξεύτηκε στα 255 εκατομμύρια δολάρια

Evil Geniuses: Mετά τη συνεργασία με τη Wolves η αξία τους εκτοξεύτηκε στα 255 εκατομμύρια δολάρια
H Wolves, που έχει και τη δική της eSports ομάδα, συνεχίζει να στηρίζει ενεργά τον ηλεκτρονικό αθλητισμό.
Σχετικά Άρθρα

Ο ιστορικός eSports οργανισμός, Evil Geniuses, ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη Wolves, βλέποντας την αξία του να εκτινάσσεται στα 225 εκατομμύρια δολάρια. Η ομάδα της Premier League αποφάσισε να επενδύσει περεταίρω στον ηλεκτρονικό αθλητισμό μέσω της θυγατρικής της εταιρείας, Fosun Sports Group.

Ως μέρος του deal, το σήμα της Wolves θα βρίσκεται σε όλες τις εμφανίσεις των «EG», ενώ η ομάδα που εδρεύει στο Σιάτλ θα διευρύνει τη δυναμική της στην παγκόσμια αγορά, όντας ο πρώτος eSports οργανισμός με φυσική παρουσία σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ασία.
WolvesEvilGeniuses.png

Παράλληλα, σε περίπτωση που οι Evil Geniuses προκριθούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του League of Legends που διεξάγεται στην Σεντσέν, θα χρησιμοποιήσουν για διαμονή και προπόνηση τις εγκαταστάσεις της Wolves Esports που εδρεύει στην Κίνα, εκεί όπου η συνολική αξία της eSports αγοράς ξεπέρασε μέσα στο 2021 τα 23 δισ. δολάρια.

Οι «EG» αποτελούν ένα από τα ιστορικότερα σωμάτια στο χώρο των eSports. Ιδρύθηκαν το 1999 έχοντας κερδίσει 86 εγχώριους τίτλους και άλλους 102 σε διεθνή τουρνουά, ενώ διαθέτουν επιτυχημένες ομάδες και στα τέσσερα πιο εμπορικά παιχνίδια (League of Legends, Dota 2, CSGO και Valorant).

«Η συνεργία μας με τους Evil Geniuses είναι πραγματικά σημαντική τόσο για εμάς, όσο και για τη Wolves Esports. Έχουμε τεράστιες φιλοδοξίες για την αγορά του επαγγελματικού gaming και μέσω των “EG” θα έχουμε την ευκαρία να μάθουμε από τους καλύτερους», δήλωσε ο Russell Jones, γενικός διευθυντής μάρκετινγκ και εμπορικής ανάπτυξης της αγγλικής ομάδας.

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0