Sports Βusiness

IndyCar και NBC Sports συνεχίζουν μαζί για την αποκλειστική κάλυψη του Indianapolis 500!

IndyCar και NBC Sports συνεχίζουν μαζί για την αποκλειστική κάλυψη του Indianapolis 500!

Την συνεργασία που ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια, συνεχίζουν και για την επόμενη πενταετία η IndyCar και το NBC Sports, με αμφότερες πλευρές να είναι ικανοποιημένες και να αναμένεται να παρέχουν την αποκλειστική κάλυψη του Indianapolis 500!

Σχετικά Άρθρα

Η IndyCar και η NBC Sports ανακοίνωσαν την πολυετή παράταση της συμφωνίας τους για τα δικαιώματα των μέσων ενημέρωσης, επεκτείνοντας την συνεργασία που ξεκίνησε με το δίκτυο Versus το 2009 και θα εξακολουθήσει να εργάζεται για τη συνεχή ανάπτυξη του γραμμικού και ψηφιακού κοινού της IndyCar, φτάνοντας τα 12 χρόνια παρουσίας.

Αναλυτικότερα, το NBC Sports, το οποίο έγινε το «βασικό σπίτι» της IndyCar το 2019, θα συνεχίσει την αποκλειστική κάλυψη του Indianapolis 500 και θα αυξήσει την έκθεση στο δίκτυο της σειράς, με τους οικονομικούς όρους δεν έχουν γίνει γνωστοί ως στιγμής.

Η νέα συμφωνία αυξάνει το ποσό των αγώνων που μεταδίδονται στο NBC σε 13, με το USA Network και το Peacock Premium να προβάλλουν τους υπόλοιπους τέσσερις αγώνες, δύο από τους οποίους θα προβάλλονται αποκλειστικά στο Peacock Premium σε πραγματικό χρόνο.

Με το κλείσιμο του NBCSN, το USA Network γίνεται η de facto αθλητική καλωδιακή πλατφόρμα του NBC, σε συνδυασμό με την Peacock, την υπηρεσία ροής του NBCUniversal.

Σημειωτέον, η Peacock περιλαμβάνει τα κορυφαία αθλητικά ακίνητα της NBC, όπως το Open Championship, τους Ολυμπιακοί Αγώνες (τουλάχιστον το 2032), πράγμα που αποδεικνύει πως βρίσκεται στην επικαιρότητα, αλλά και την Premier League με μεγάλη επιτυχία!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0