Sports Βusiness

Μάντσεστερ Σίτι: Ένα δάνειο ύψους 550 εκατομμυρίων ευρώ της CFG ίσως δώσει τη λύση στις καλοκαιρινές μεταγραφές!

Μάντσεστερ Σίτι: Ένα δάνειο ύψους 550 εκατομμυρίων ευρώ της CFG ίσως δώσει τη λύση στις καλοκαιρινές μεταγραφές!

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, παρότι μοιάζει ανενεργή στη μεταγραφική αγορά του τρέχοντος καλοκαιριού, ένα δάνειο φέρεται να δίνει τη λύση στο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας του συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα

Μεταγραφικό παζάρι δίχως μία «παρέλαση» εκατομμυρίων από τη Μάντσεστερ Σίτι προς ενίσχυση του ρόστερ, δεν γίνεται!

Υπό την προαναφερθείσα σκέψη, φαίνεται πως οι «Πολίτες» ετοιμάζονται με έναν συνδυασμό κινήσεων να εξασφαλίσουν την απαιτούμενη ρευστότητα για να αποκτήσουν τα κομμάτια του παζλ που θεωρούν πως τους λείπουν.

Ο όμιλος που κρατά στα χέρια του τα ηνία της Μάντσεστερ Σίτι, ετοιμάζεται να υπογράψει ένα δάνειο, εγκεκριμένο από την Barclays, που πρόκειται να επενδυθεί στους συλλόγους που ανήκουν στην εταιρία CFG.

Καθώς φαίνεται, δεν θα είναι άμεσο το κέρδος της Σίτι από αυτήν τη συμφωνία, ωστόσο, ίσως δοθεί ένα αναγκαίο κεφάλαιο για την ενίσχυση του κλαμπ.

Το φετινό καλοκαίρι είναι ιδιαίτερο μεταγραφικά, ακόμη και για ένα οικονομικό μεγαθήριο όπως η Σίτι. Ο Χάρι Κέιν και ο Τζακ Γκρίλις αποτελούν τους κύριους στόχους του συλλόγου, αλλά τα περισσότερα από 230 εκατομμύρια ευρώ που θα χρειαστούν για να τους αποκτήσει, λειτουργούν ως ανασταλτικός παράγοντας στο να γίνει η τελική κίνηση.

Παρότι οι πωλήσεις παικτών δίνουν ήδη μία απαιτούμενη «ανάσα», τα ποσά που έχουν συγκεντρωθεί ή θα συγκεντρωθούν, δεν αρκούν.

Η Σίτι έχει εισπράξει 25 εκατομμύρια από την πώληση του Τζακ Χάρισον και του Λούκας Ενμέτσα, αλλά και δέκα ακόμη ως ποσοστό μεταπώλησης από το πρώην μέλος των ακαδημιών της, Τζέιντον Σάντσο, και τη μετακίνησή του στην έτερη ομάδα του Μάντσεστερ.

Παράλληλα, θεωρείται πως ποδοσφαιριστές όπως ο Πέδρο Πόρο, ο Άνχελ Ερέρα και ο Πάτρικ Ρόμπερτς που δεν υπολογίζονται, θα μπορούσαν να φέρουν πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του συλλόγου, ωστόσο, το κλαμπ δεν μοιάζει θετικό στο ενδεχόμενο αποχώρησης τόσων ποδοσφαιριστών, αφού θα θέσει σε κίνδυνο τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0