Sports Βusiness

UFC 264, Poirier vs. McGregor 3: Ένας θα κερδίσει το ματς, αμφότεροι θα γεμίσουν τα ταμεία

UFC 264, Poirier vs. McGregor 3: Ένας θα κερδίσει το ματς, αμφότεροι θα γεμίσουν τα ταμεία
Μια άκρως ανταγωνιστική και… οικονομική μάχη αναμένεται στο Λας Βέγκας.
Σχετικά Άρθρα

Conor McGregor και Dustin Poirier αναμετρώνται για τρίτη φορά στο UFC, με το γόητρο της νίκης να είναι το βασικότερο κίνητρο αλλά και το ποσό που θα μπει στις τσέπες των εμπλεκόμενων να έχει εξίσου μεγάλη βαρύτητα.

Ο McGregor κέρδισε τον πρώτο αγώνα το 2014, ενώ ο Poirier τον δεύτερο τον Ιανουάριο. Ο Ιρλανδός κέρδισε 5 εκατομμύρια δολάρια από τη μονομαχία του Ιανουαρίου, ενώ ο Poirier πήρε στο σπίτι το καλύτερο ποσό της καριέρας του το οποίο φτάνει το 1 εκατομμύριο.

Ο αγώνας του Σαββάτου θα είναι το μεγαλύτερο γεγονός για την UFC αφού η Endeavour συμφώνησε να εξαγοράσει το 100% της επιχείρησης τον Μάρτιο, λέγοντας ότι θα συγκεντρώσει «τουλάχιστον 1,75 δισ. δολάρια» για να αγοράσει το 49,9% της εταιρείας που δεν διαθέτει ήδη.

O McGregor εκτιμάται ότι θα κερδίσει 3 εκατομμύρια δολάρια, συν το 60% του μεριδίου πληρωμής ανά προβολή για συνολικά περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια.

Η εκτίμηση του Poirier εκτιμάται στο 1 εκατομμύριο δολάρια, με άλλα 2 να προέρχονται από τη μείωση των πωλήσεων πληρωμής ανά προβολή.

Ο Ιρλανδός ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος μεταξύ όλων των αθλητών μέχρι την 1η Μαΐου λόγω της πώλησης της επιχείρησης το ουίσκι του, Proper Νο 12. Συνολικά σε αυτό το χρονικό διάστημα έβγαλε 180 εκατομμύρια δολάρια, 158 εκ των οποίων μέσα στο ρινγκ.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0