Sports Βusiness

Qatar Airways και Concacaf προχωρούν μαζί!

Qatar Airways και Concacaf προχωρούν μαζί!

Η Qatar Airways συνεχίζει να διευρύνει τη χορηγική της ατζέντα, προσθέτοντας τη Concacaf στη μακρά λίστα συνεργατών που διαθέτει.

Η αεροπορική εταιρία που εδρεύει στο Κατάρ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου των εθνών της Βόρειας-Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής, ώστε να γίνει η επίσημη αεροπορική εταιρία του φετινού τουρνουά.

Έχοντας σαρώσει τα βραβεία, η εταιρία προχώρησε στην υπογραφή μιας πολυετούς συμφωνίας στην προσπάθειά της να διευρύνει τους συνεργάτες της και σε άλλες ηπείρους μέσω αθλητικών χορηγιών. Σύμφωνα με το μνημόνιο συνεργασίας των δύο πλευρών, προβλέπεται ότι η QA θα αποτελέσει τον επίσημο αεροπορικό συνεργάτη του Gold Cup, του Concacaf Nations League 2022/23, αλλά του Concacaf Champions League ανδρών και γυναικών.

«Στο Gold Cup συμμετάσχουν μερικές από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες, αλλά και παίκτες της ηπείρου, με μία παθιασμένη βάση οπαδών που θα δώσει την ευκαιρία στην εταιρία να απευθυνθεί σε ένα μεγαλύτερο κοινό» ανέφερε η Qatar Airways στην επίσημη ανακοίνωσή της.

Υπενθυμίζεται πως το Concacaf Gold Cup του 2021 θα διεξαχθεί από τις 2 Ιουλίου ως την 1η Αυγούστου, σε 11 στάδια των ΗΠΑ. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας και αντιπρόεδρος της FIFA, Βίκτορ Μονταλιάνι, φρόντισε να καλωσορίσει τον νέο συνεργάτη:

«Είμαστε χαρούμενοι που υποδεχόμαστε την Qatar Airways ως νέο χορηγό. Η εμπειρία της αεροπορικής εταιρίας στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό και αθλητικό στερέωμα, θα επωφελήσει την ομοσπονδία μας».

Με τον τρόπο αυτό, μετά το EURO 2020, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2019 και του 2020, η QA αποτελεί χορηγό ακόμα μίας διοργάνωσης, ενώ θεωρείται δεδομένο πως θα είναι κύριος χρηματοδότης του Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ.

Φάνης Τσοκανάς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0