Sports Βusiness

Trevor Lawrence: «Μαγνητίζει» εταιρείες-κολοσσούς ο νεαρός αστέρας του NFL

Trevor Lawrence: «Μαγνητίζει» εταιρείες-κολοσσούς ο νεαρός αστέρας του NFL

Πριν καν καταγράψει την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ο 21χρονος quarterback έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον μερικών εκ των μεγαλύτερων εταιριών παγκοσμίως.

Η πρώτη επίσημη συνεργασία του έγινε με την Fanatics, που πρωταγωνιστεί στη διαδικτυακή πώληση αθλητικών προϊόντων επί σειρά ετών. Η συμφωνία των δύο πλευρών ανακοινώθηκε μόλις μια μέρα μετά την επιλογή του απόφοιτου του Clemson στην πρώτη θέση του ετήσιου draft, χωρίς ωστόσο να έχουν αποκαλυφθεί τα οικονομικά δεδομένα.

H Fanatics έχει πλέον στη διάθεση της υπογεγραμμένα αντικείμενα του Lawrence τόσο από τα κολεγιακά του χρόνια, όσο και από την επερχόμενη συμμέτοχη του στο πρωτάθλημα του NFL με τους Jaguars. Αντίστοιχα δικαιώματα έχει ήδη εξασφαλίσει από τον θρύλο του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Tom Brady, αλλά και από τα πρώτα picks του ΝΒΑ (2019) και του WNBA (2020), Zion Williamson και Sabrina Ionescu.

Ο Lawrence φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι η νέα του ομάδα αλλά και η Fanatics έχουν την ίδια έδρα, το Jacksonville, ενώ πρόσθεσε πως με αυτή του την συνεργασία επιδιώκει να φέρει τους φιλάθλους πιο κοντά στο παιχνίδι μέσω των αναμνηστικών και αποκλειστικών υπογεγραμμένων αντικειμένων του.

Από την πλευρά της, η Fanatics δια στόματος του εκτελεστικού της αντιπροέδρου, Victor Shaffer, υποστήριξε: «Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε μια ασυναγώνιστη εμπορική εμπειρία τόσο για το Jacksonville, όσο και για το Clemson, θέλοντας να γιορτάσουμε μαζί τα χρόνια του στο κολέγιο, με την ένταξη του στο NFL».

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Adidas, η Gatorade και η εταιρία κρυπτονομισμάτων, Blockfolio, βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τον 21χρονο. Μάλιστα, η τελευταία επιβράβευσε την επιλογή του στο draft του 2021 με 25.000 δολάρια που κατατέθηκαν σε λογαριασμό κρυπτογράφησης.

Ο Trevor Lawrence δεν είναι απλά ένα παιδί που θα δοκιμάσει την τύχη στο NFL. Πολλοί αναφέρουν ότι είναι ο καλύτερος quarterback που εμφανίστηκε στο κολεγιακό πρωτάθλημα τα τελευταία 10 χρόνια. Υπάρχουν τεράστιες προσδοκίες και η επιλογή του από τους «Jags» είναι μια ύστατη προσπάθεια αναβίωσης του franchise που έφτασε στα playoffs μόλις δύο φορές στα τελευταία 13 χρόνια.


Πάνος Σταμούλης

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0