Retro Stories

Ρέι Ράις: Η καριέρα του τελείωσε σε ένα ασανσέρ, όταν γρονθοκόπησε τη σύντροφο και μετέπειτα γυναίκα του (video)

Ρέι Ράις: Η καριέρα του τελείωσε σε ένα ασανσέρ, όταν γρονθοκόπησε τη σύντροφο και μετέπειτα γυναίκα του (video)

Σεπτέμβριος 2014: Ο αστέρας των Ρέιβενς της Βαλτιμόρης και πρωταθλητής στο Super Bowl το 2012, Ρέι Ράις, χάνει το συμβόλαιο του και αποβάλλεται μια για πάντα από το NFL, όταν το TMZ δημοσιοποιεί ένα video στο οποίο φαίνεται ο 27χρονος να χτυπάει τη μνηστή του, Τζενάι Πάλμερ, μέχρι που εκείνη πέφτει κάτω αναίσθητη!

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη στις 15 Φεβρουαρίου του 2014. Η αρχική ποινή που επέβαλλε η Λίγκα στον παίκτη των Ρέιβενς ήταν η αποβολή για δύο αγωνιστικές. Η κοινή γνώμη είχε θεωρήσει ότι το NFL δεν λάμβανε σοβαρά υπόψιν του τη σοβαρότητα της κατάστασης και ότι θα πρέπει να αναθεωρήσει την πολιτική του απέναντι σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας, αφού την ίδια περίοδο ο wide receiver των Κλίβελαντ Μπράουνς, Τζος Γκόρντον, είχε αποβληθεί για όλη τη σεζόν επειδή πιάστηκε να καπνίζει μαριχουάνα.

Μετά το συμβάν, η Τζενάι κάθισε στο πλευρό του Ράις, σε συνέντευξη Τύπου που είχε διοργανώσει η ομάδα. Η ίδια είχε καταφύγει στη δικαιοσύνη μετά το ξυλοδαρμό της, όμως πείστηκε για τη μεταμέλεια του Ράις και απέσυρε τις κατηγορίες, όταν εκείνος μπήκε σε πρόγραμμα για να ελέγξει το θυμό του και της ζήτησε να παντρευτούν, όπως και έκαναν λίγες εβδομάδες αργότερα!

Η υπόθεση επανήλθε στη δημοσιότητα λίγους μήνες αργότερα, περίπου στα μέσα Σεπτεμβρίου του ίδιους έτους, όταν η ιστοσελίδα TMZ κατάφερε να εξασφαλίσει το ομολογουμένως σοκαριστικό βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης μέσα στο ασανσέρ, στο ξενοδοχείο του καζίνο Ρέβελ στο Ατλάντικ Σίτι. Ο Ράις φαίνεται να γρονθοκοπεί δύο φορές την τότε σύντροφο και μετέπειτα σύζυγό του, την ώρα που οι δυό τους έχουν μια λογομαχία. Αφού εκείνη έπεσε κάτω λιπόθυμη, ο Ράις εμφανίζεται να την σέρνει έξω από το ασανσέρ.

Οι Μπάλτιμορ Ρέιβενς έσπασαν αμέσως μετά το συμβόλαιο του παίκτη, ενώ ένας εκπρόσωπος του NFL ανακοίνωσε ότι αποβάλλεται επ'αόριστον από τη Λίγκα. Τα δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο βίντεο είχε έρθει από την πρώτη στιγμή στην κατοχή των ανθρώπων του NFL, που προσπάθησαν να «καλύψουν» το γεγονός για να μη δυσφημίσουν το προϊόν τους και αναγκάστικαν να αλλάξουν την ποινή, όταν αυτό έγινε viral. 

Μπορεί η αθλητική καριέρα του Ράις να έληξε πρόωρα, όμως δε συνέβη το ίδιο και με τον δεσμό του, όσο παράξενο και αν φαντάζει αυτό. Πλέον, ο Ρέι Ράις και η Τζενάι Πάλμερ ζουν στο Κονέκτικατ μαζί με τα δύο παιδιά τους. Σε μια συνέντευξη που παραχώρησαν από κοινού στο CBS, η Τζενάι, όταν ρωτήθηκε γιατί έδωσε στον Ρέι μια δεύτερη ευκαιρία απάντησε: “Δεν σκέφτηκα ποτέ αν θα φύγω ή αν θα μείνω. Ήξερα ότι δεν ήταν ο πραγματικός τους εαυτός τότε, γιατί πολύ απλά τον γνωρίζω από τότε που ήμουν 15 ετών. Ήξερα ότι έπρεπε να δουλέψουμε κάποια πράγματα και ήμουν πρόθυμη να προχωρήσουμε παρακάτω και να κάνουμε ό,τι χρειαζόταν”. 

Από την πλερά του ο Ρέι δήλωσε ότι δε στεναχωριέται που δεν του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία για να συνεχίσει την καριέρα του, γιατί η Τζενάι ήταν αυτή που του έδωσε την ευκαιρία που ήθελε περισσότερο. 


Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0