Πρόσωπα

Νταϊτσι Καμάντα: Ένα όπλο ακριβείας made in Japan που ξεπερνά ακόμα και τον Χάαλαντ! (video)

Νταϊτσι Καμάντα: Ένα όπλο ακριβείας made in Japan που ξεπερνά ακόμα και τον Χάαλαντ! (video)

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αν και πρωτάρα στο UEFA Champions League κατάφερε να βάλει τα… γυαλιά στους αντιπάλους της και να πάρει την πρόκριση στους «16»! Προφανώς και πρόκειται για μία ομαδική δουλειά στους «αετούς», ωστόσο ο Νταϊτσι Καμάντα φαίνεται ότι έχει βάλει στόχο να πάρει από το χέρι την ομάδα του και να την οδηγήσει ψηλά, πολύ ψηλά!

Ποιος να το περίμενε ότι η «σταχτοπούτα» του φετινού Champions League θα κατάφερνε να πάρει τέτοια επική πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Είναι από τις στιγμές που αποτελούν ξεκάθαρα τον λόγο που αγαπάμε όλοι αυτό το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο. Τέσσερις φορές άλλαξε χθες η κορυφή και η βαθμολογία στον 4ο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωσης. Τέσσερις φορές άλλαξαν τα συναισθήματα των φιλάθλων και ειδικά αυτών της Άιντραχτ, που από εκεί που βρισκόταν τελευταία κάποια στιγμή, στο τέλος βρέθηκε με το εισιτήριο της πρόκρισης!


Εάν πρέπει να ξεχωρίσουμε ένα όνομα σε αυτή την φοβερή πορεία των Γερμανών μέχρι στιγμής είναι αναμφίβολα ο Νταϊτσι Καμάντα. Ο Ιάπωνας «σαμουράι» των «αετών» της Φρανκφούρτης διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του μέχρι στιγμής και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, εφόσον συνεχίσει έτσι, να παραμείνει στην Άιντραχτ.

Το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν το τρίτο φετινό του στη διοργάνωση ύστερα από εκείνα απέναντι σε Τότεναμ και Μαρσέιγ τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές. Παράλληλα, είναι το 12ο συνολικά φετινό του σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις!

Ο 26χρονος επιθετικός μέσος με τα ποδοσφαιρικά «όργια» που κάνει την φετινή σεζόν έχει καταφέρει να σουτάρει με ποσοστό ευστοχίας που φτάνει το 38.7%! Η συγκεκριμένη επίδοση τον καθιστά τον πιο εύστοχο σε σουτ ποδοσφαιριστή όσον αφορά τις ομάδες από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης! Ο Καμάντα έχει αφήσει στη σχετική λίστα ακόμα και τον «εξωγήινο» Έρλινγκ Χάαλαντ και μάλιστα με σημαντική διαφορά καθώς ο Νορβηγός έχει ποσοστό ευστοχίας 33.9%! Φυσικά, ο Ιάπωνας δεν έχει ξεπεράσει μόνο τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι αλλά και τους Νεϊμάρ, Ενκουκού και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι! Το ερώτημα είναι που μπορεί να φτάσει φέτος ο άσος της Άιντραχτ; Όπως και αν έχει είναι απλά εκπληκτικός…

Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0