Πρόσωπα

Ο «killer» Λαρεντζάκης ήρθε να μείνει στο προσκήνιο του Ολυμπιακού (video)

Ο «killer» Λαρεντζάκης ήρθε να μείνει στο προσκήνιο του Ολυμπιακού (video)
Πιο καλός και έτοιμος από ποτέ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος δικαίως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Μπαρτζώκα

Την περσινή σεζόν ο Ολυμπιακός είχε πολλούς πρωταγωνιστές και για αυτό τον λόγο έκανε το double στην Ελλάδα και έφτασε μέχρι το Final Four του Βελιγραδίου. Ένας από τους παίκτες που έδειχναν σημάδια βελτίωσης βδομάδα με τη βδομάδα ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο Έλληνας γκαρντ, ήταν στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα και δικαίως πήρε μία θέση στο ρόστερ της Εθνικής Ελλάδος στο Ευρωμπάσκετ. Ο "Λάρι" έκανε τρομερές εμφανίσεις και ήταν ανάμεσα στους διακριθέντες της "επίσημης αγαπημένης", με το παιχνίδι κόντρα στη Γερμανία να ήταν η… αρχή για κάτι καλό.

Πλέον με τον Ολυμπιακό, δεν έχει θέση απλά στο rotation. Είναι ένα από τα βασικά «όπλα» της ομάδας και το αποδεικνύει με κάθε πρώτη ευκαιρία. Τόσο στη Βαρκελώνη, όσο και στη Μαδρίτη, έπαιξε καθοριστικό ρόλο και τα σουτ του, αλλά και οι άμυνες του, έδωσαν πολύτιμες βοήθειες στους "ερυθρόλευκους". Βεβαίως και με τη Ζαλγκίρις είχε 15 πόντους και με 19 λεπτά συμμετοχής στα τρία παιχνίδια της Euroleague, επιβεβαιώνει όσους λένε ότι δουλεύει σκληρά και δείχνει ολοένα και καλύτερα.

Μέχρι στιγμής στη διοργάνωση είναι ο κορυφαίος των Πειραιωτών στα τρίποντα με ποσοστό 60%, ενώ είναι τρίτος σκόρερ με μέσο όρο πόντων 11.7.



Παναγιώτης Ραμαντάνης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0