Πρόσωπα

Χρειάζεται τύχη ο Λιονέλ Μέσι; Με ένα γκολ, αλλά έξι δοκάρια στη Ligue 1, μάλλον ναι! (video)

Χρειάζεται τύχη ο Λιονέλ Μέσι; Με ένα γκολ, αλλά έξι δοκάρια στη Ligue 1, μάλλον ναι! (video)
Ακόμα και όταν λέγεσαι Λιονέλ Μέσι, μερικές φορές χρειάζεσαι την τύχη με το μέρος σου και καθώς φαίνεται, στη Ligue 1 ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν την έχει!
 
Σχετικά Άρθρα
Η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν και η παρουσία του σε ένα πρωτάθλημα χαμηλότερης δυναμικής, όπως αυτό της Ligue 1, ανέβασε τις προσδοκίες στα ύψη. 
 
Τις υψηλές προσδοκίες ακολουθεί η κριτική, όπως είναι λογικό, αλλά ακόμα και όταν πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που πάτησαν ποτέ... χορτάρι, χρειάζεται και τύχη. Ή τουλάχιστον όχι τόση ατυχία, όση δείχνει να «κουβαλά» φέτος ο Λιονέλ Μέσι.
 
Παραμερίζοντας το πέντε στα πέντε που έχει στο Champions League, του ασκείται έντονη κριτική για το ένα τέρμα που μετρά στη Ligue 1, μετά από 865 λεπτά συμμετοχής. Πέραν του γεγονότος πως έχει μοιράσει και πέντε ασίστ, πρέπει να συνυπολογίσει κανείς πως έχει σημαδέψει έξι φορές το δοκάρι των γαλλικών εστιών. Εν ολίγοις, οι μισές από αυτές του τις προσπάθειες να είχαν καταλήξει στα δίχτυα, θα έλαχε διαφορετικής αντιμετώπισης. 


Το κακό, βέβαια, είναι μικρό. Ως αντίλογο σε όσους ασκούν έντονη κριτική για το ένα γκολ στη Ligue 1, υπάρχουν τα πέντε στο κορυφαίο επίπεδο του Champions League. Άλλωστε, ο λόγος που ήρθε στο Παρίσι δεν είναι για να διασφαλίσει πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα πάρει το... πρωτάθλημα Γαλλίας.



Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0