Πρόσωπα

Χουάν Χοσέ Περέα: Το μυστικό συστατικό του ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε δια μέσου Παναθηναϊκού! (video)

Χουάν Χοσέ Περέα: Το μυστικό συστατικό του ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε δια μέσου Παναθηναϊκού! (video)

Μόνο θετικές είναι οι εντυπώσεις που αφήνει ο Περέα στις αναμετρήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον ίδιο να θέτει τον πήχη των προσδοκιών πολύ ψηλά!

Σχετικά Άρθρα

Αν και αποτελεί έναν από τους πιο νεαρούς ηλικιακά στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα – με τον μέσο όρο να είναι στο 25,4% –, ο Χουάν Χοσέ Περέα δεν περνάει καθόλου απαρατήρητος. Το αντίθετο θα έλεγε κανείς!

Μπορεί να μην «κάνει» για το Παναθηναϊκό, ο οποίος φέρεται να έχει σε πρώτη θέση τους ΚαμπετσήΙωαννίδηΜακέντα και Καρλίτος, ωστόσο στην ομάδα των Ιωαννίνων έχει κουμπώσει κατάλληλα! Δεν είναι άλλωστε κρυφό πως πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του έχοντας ήδη σκοράρει 3 γκολ και μοιράσει 4 ασίστ!

5420713.jpg

Στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση των Ηπειρωτών με την ΑΕΚ αν και η ομάδα του ήρθε αντιμέτωπη με την ήττα, ο ίδιος αποτέλεσε έναν από τους πρωταγωνιστές που έκλεψαν την παράσταση. Εξ άλλου εκείνος κέρδισε και το πέναλτι από τον Μήτογλου και έβαλε μπροστά την ομάδα του – καθώς ο Εραμούσπε δεν αστόχησε – ενώ «τρέλανε» και τον Μισελέν από την δεξιά πλευρά με τα πολύ γρήγορα τρεξίματά του!

Εκεί που έδωσε όμως… ρέστα ήταν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, το οποίο ήταν το ποιοτικότερο της καριέρας του! Βγάζοντας μία ασίστ, σημειώνοντας ένα γκολ αλλά και γενικότερα όντας ο πιο κινητικός παίκτης της ομάδας του πήρε αντάξια τον τίτλο του MVP, σε μια βραδιά που θα την θυμάται για πολύ καιρό ακόμη.

Φυσικά ο Κολομβιανός είχε αποδείξει την αξία του από την περασμένη ήδη σεζόν, κατά την οποία αγωνίστηκε ως δανεικός με την φανέλα του Βόλου. Με τους Θεσσαλούς είχε συνολικά 3 γκολ και 1 ασίστ σε 31 συμμετοχές – σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Με λίγα λόγια αν η πορεία του Περέα συνεχίσει να είναι ανοδική και στο υπόλοιπο της σεζόν, είναι πολύ πιθανό οι «πράσινοι» να θέλουν να τον κάνουν και πάλι δικό τους καθώς έχει αυτό το δικαίωμα. Άλλωστε με τον δρόμο που έχει ήδη χαράξει δεν θα του είναι δύσκολο!

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0