Πρόσωπα

Μπαρτόλο – Φαν Βέερτ: Ο παλιός δείχνει τον δρόμο στον νέο και μαζί οδηγούν τον Βόλο στην επιτυχία! (video)

Μπαρτόλο – Φαν Βέερτ: Ο παλιός δείχνει τον δρόμο στον νέο και μαζί οδηγούν τον Βόλο στην επιτυχία! (video)

Με τον Χουλιάν Μπαρτόλο να πιάνει από το χέρι τον Τομ Φαν Βέερτ και να του δείχνει τον δρόμο, ο Βόλος βρίσκεται στην κορυφή της Super League με τους δυο τους να σκοράρουν ασταμάτητα!

Ο Βόλος πραγματοποιεί το ποιοτικότερο ξεκίνημα που έχει κάνει ποτέ στην ιστορία του στα μεγάλα σαλόνια της Super League! Αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Λαμίας στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με 2-1, πέρασε εύκολα και από τη Ριζούπολη επικρατώντας 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η πιο πρόσφατη επιτυχία του ήταν εκείνη επί του Ατρομήτου στην εμβόλιμη 3η αγωνιστική, όπου έκανε «πάρτι» με 3-0, και πλέον βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Φυσικά αυτή του η πορεία δεν είναι τυχαία και οφείλεται κυρίως στην επιθετική του γραμμή, της οποίας στυλοβάτες είναι οι Χουλιάν Μπαρτόλο και Τομ Φαν Βέερτ.

Ο Χουλιάν Μπαρτόλο, δεν είναι νέα προσθήκη στην ομάδα του Βόλου. Ο Αργεντινός αποτελεί μέρος του ρόστερ από το ξεκίνημα της περσινής σεζόν, την οποία ολοκλήρωσε έχοντας μοιράσει 6 ασίστ αλλά και σημειώσει 3 γκολ, σε 24 συμμετοχές. Σημαντικότερο τέρμα για τον ίδιο αποτελεί ίσως εκείνο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, με το οποίο χάρισε τον έναν βαθμό στην ομάδα του (1-1, 24/10/20).

Την φετινή σεζόν έχει καταφέρει από την αρχή να αποδείξει στατιστικά την αξία του! Ήδη έχει σκοράρει απέναντι σε Λαμία και Απόλλωνα, ενώ κόντρα στον Ατρόμητο μοίρασε την μπάλα στον 21χρονο Αλέξανδρο Τερεζίου για να κάνει το 3-0!

Από την άλλη ο Τομ Φαν Βέερτ αποτελεί έναν εκ των νέων παικτών της ομάδας, ερχόμενος από τη Δανία και για να καλύψει το κενό που προκάλεσε η φυγή του Τάσου Δουβίκα. Έχοντας στην πλάτη του 9 γκολ και 5 ασίστ σε 35 εμφανίσεις με τη φανέλα της Άλμποργκ, ανακοινώθηκε από τον Βόλο κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και έχει ήδη δώσει μεγάλες υποσχέσεις για το τι είναι ικανός να κάνει.

Μέχρι στιγμής ο Ολλανδός φορ κατάφερε να σκοράρει και στις τρεις αγωνιστικές που έχουν δώσει οι Θεσσαλοί! Εκτός του να βρίσκει τέρμα ο 31χρονος έχει την ικανότητα και να… σερβίρει στους συμπαίκτες του, μοιράζοντας την μπάλα στον Κέβιν Ροσέρο για να ανοίξει το σκορ απέναντι στους Περιστεριώτες!

Βέβαια οι Βολιώτες έχουν και κάποια… κρυφά «όπλα» στον αγωνιστικό χώρο, όπως είναι ο Αντριάν Ρεγκατέν. Ταυτόχρονα κομβικό ρόλο έχει παίξει ο νέος προπονητής της ομάδας Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, ο οποίος έχει συμβάλει στο δέσιμο των ποδοσφαιριστών και έχει οδηγήσει την ομάδα στην επιτυχία!

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0