Πρόσωπα

Τζέιμς Γουόρντ Πράους: Όταν αγάπησε την Σαουθάμπτον ήταν παιδί – μεγάλωσε, ανανέωσε ξανά και δεν την ξεχνά…

Τζέιμς Γουόρντ Πράους: Όταν αγάπησε την Σαουθάμπτον ήταν παιδί – μεγάλωσε, ανανέωσε ξανά και δεν την ξεχνά…

Ποδοσφαιριστής της Σαουθάμπτον θα εξακολουθήσει να αποτελεί για την επόμενη πενταετία ο Τζέιμς Γουόρντ Πράους, ο οποίος, αν και θα μπορούσε να αγωνιστεί ψηλότερα, αψήφησε τις διαφαινόμενες προτάσεις από διάφορες ομάδες, και απέδειξε έμπρακτα την σχέσηαγάπης που τον χαρακτηρίζει με τη νυν ομάδα του!

Σχετικά Άρθρα

«Όταν την αγάπησε ήταν παιδί – και τα παιδιά δεν… ξεχνούν ποτέ». Μία φράση που αποτυπώνει στο έπακρο, τις αιτίες και τα συναισθήματα του Τζέιμς Γουόρντ Πράους για την αγαπημένη του Σαουθάμπτον!

Όταν άλλωστε φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα της, ο Γουόρντ Πράους ήταν εννέα ετών. Στην πρώτη του φωτογραφία με την Σαουθάμπτον ήταν ενθουσιασμένος, και 17 χρόνια μετά, στην ανανέωση του συμβολαίου του με τους «Αγίους» μοιάζει ακόμη το ίδιο. 

Ο Γουόρντ Πράους άλλωστε υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο το 2012, δεν άλλαξε ποτέ ποδοσφαιρική στέγη στα εννέα χρόνια που έχουν μεσολαβήσει, και πλέον επιβεβαιώνει πως η επόμενη πενταετία θα εδρεύει και πάλι στο Στάδιο του Φωτός.

Στο «σπίτι» του. Στην έδρα της ομάδας που έχει φιλοξενήσει το ταλέντο του 323 φορές, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντα καταγράψει 30 γκολ και 31 ασίστ, με τα οκτώ τελευταία εξ’ αυτών να έχουν επιτευχθεί αποκλειστικά από στημένες φάσεις.

Συγκεκριμένα, τα τρία τελευταία του γκολ έχουν έρθει από το σημείο του πέναλτι, ενώ εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως ο βραχύσωμος μέσος της Σαουθάμπτον δεν έχει σκοράρει ποτέ με το κεφάλι, όντας άλλωστε στα 177 εκατοστά!

Αν μάλιστα σε αυτή του την «αδυναμία», προστεθεί και το γεγονός πως ο Τζέιμς Γουόρντ Πράους δεν έχει πετύχει κανένα γκολ την τελευταία τριετία με το αριστερό του πόδι, γίνεται φανερό πως οι… συνήθειές του δεν αλλάζουν και η Σαουθάμπτον είναι μία από αυτές, αλλά με θετικό πρόσημο.
0_GettyImages-1318712711.jpg

Μέσω αυτής άλλωστε, κλήθηκε και στην Εθνική Αγγλίας, όπου ακόμη και αν δεν αποτέλεσε μέλος της ομάδας που έφτασε μέχρι και τον τελικό, μετρά ήδη 8 συμμετοχές με το Εθνόσημο.

Μέσω της Σαουθάμπτον εξελίσσεται, μέσω αυτής προοδεύει. Και κάπως έτσι, επισημοποίησε την παραμονή του για μία ακόμη πενταετία. Ολόκληρη η σύγχρονη ιστορία της Σαουθάμπτον συνοψίζεται και επίσημα σε τρεις λέξεις: Τζέιμς Γουόρντ Πράους…

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0