Μουντιάλ 2022

«Τρελός» οπαδός της Αργεντινής πήδηξε από γέφυρα πάνω στο πούλμαν της ομάδας! (video)

«Τρελός» οπαδός της Αργεντινής πήδηξε από γέφυρα πάνω στο πούλμαν της ομάδας! (video)

Η Αργεντινή είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια και στους δρόμους του Μπουένος Άιρες επικρατεί η απόλυτη… παράνοια!

«Πανζουρλισμός» επικρατεί από την Κυριακή 18/12 στους δρόμους του Μπουένος Άιρες. Η Αργεντινή είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια καθώς κέρδισε την Γαλλία στον τελικό του Μουντιάλ του 2022. Πάνω από 4 εκατ. Αργεντινοί βρίσκονται στους δρόμους του Μπουένος Άιρες χαρίζοντάς μας φοβερές σκηνές αγνής... τρέλας!

Ένας οπαδός της «αλμπισελέστε» δεν αρκέστηκε στο να πανηγυρίζει την κατάκτηση του Μουντιάλ απλώς βλέποντας τους ποδοσφαιριστές να παρελαύνουν με το πούλμαν και αποφάσισε να τους δει από… κοντινή απόσταση.

Τι έκανε; Πήδηξε πάνω στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Αργεντινής και αποθέωσε από κοντά τα είδωλά του, προσφέροντας μια φοβερή στιγμή η οποία φυσικά καταγράφηκε στην κάμερα!

Ένας ακόμη βέβαια, προσπάθησε να τον μιμηθεί, ωστόσο το πούλμαν είχε προχωρήσει μερικά μέτρα, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό! Φυσικά, τραυματίστηκε αφού η πτώση του έγινε από μεγάλο ύψος και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Όπως φάνηκε όμως δεν έχασε σε κανένα σημείο την όρεξη να πανηγυρίζει, αφού ακόμα και πάνω στο φορείο τραγουδούσε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης