Μουντιάλ 2022

Πανικός στην υποδοχή της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Αργεντινής και της παρέας του Μέσι! (video)

Πανικός στην υποδοχή της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Αργεντινής και της παρέας του Μέσι! (video)
Η «αλμπισελέστε» επέστρεψε... σπίτι με το τρόπαιο στα χέρια μετά από 36 χρόνια και ο κόσμος «έτρεξε» να την υποδεχτεί στις 02:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (20/12)!

Η στιγμή της απόλυτης αποθέωσης για τους παίκτες της Αργεντινής, μετά τον θρίαμβό τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, έφτασε!

Ο Λιονέλ Μέσι και η «παρέα» του, επέστρεψαν στη χώρα τους με το τρόπαιο στα χέρια, για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια και το Μουντιάλ του Μεξικού.

Η Αργεντινή βιώνει ένα νέο 1986, κάτι που γίνεται αντιληπτό αν αναλογιστεί κανείς πως η 20η Δεκεμβρίου κυρήχθηκε εθνική αργία! Παρόλα αυτά, κανείς δεν έμεινε σπίτι του για να ξεκουραστεί!

Περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, για να δουν τον Λιονέλ Μέσι και τον προπονητή της εθνικής ομάδας, Λιονέλ Σκαλόνι, να βγαίνουν από το αεροπλάνο με το τρόπαιο ανά χείρας, και οι υπόλοιποι ξεχύθηκαν στους δρόμους. Παράλληλα, αμέσως μετά την προσγείωση του αεροσκάφους, δύο πυροσβεστικά οχήματα δημιούργησαν μία αψίδα με ρίψεις νερού.


Η αποστολή της εθνικής ομάδας της Αργεντινής θα αναχωρήσει για την πλατεία του Οβελίσκου, στο κέντρο του Μπουένος Άιρες, το μεσημέρι της Τρίτης (20/12), όπως ενημέρωσε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας.

«Η παγκόσμια πρωταθλήτρια θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τρίτης (20/12) για τον Οβελίσκο, για να γιορτάσει τον παγκόσμιο τίτλο μαζί με τους φιλάθλους» ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμά της στα social media. Σημειώνεται πως υπάρχει διαφορά πέντε ωρών μεταξύ Μπουένος Άιρες και Αθήνας. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, ολόκληρη την υποδοχή:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης