Μουντιάλ 2022

«Βόμβα» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Θέλει ανά… τρία χρόνια Μουντιάλ ο Ινφαντίνο!

«Βόμβα» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Θέλει ανά… τρία χρόνια Μουντιάλ ο Ινφαντίνο!

Μία αλλαγή που θα μπορούσε να προκαλέσει αλλαγή των δεδομένων σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, φαίνεται πως επεξεργάζεται ο Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος θα ήθελε να καθιερώσει τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανά μία τριετία!

Μπορεί να επρόκειτο για το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που λαμβάνει χώρα τον χειμώνα, υπό ιδιαίτερες συνθήκες και με το Κατάρ να μην αναδεικνύεται ο ιδανικός προορισμός για διαφόρους λόγους, όμως ο Τζιάνι Ινφαντίνο φαίνεται πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από όσα έλαβαν χώρα στο Μουντιάλ.

Δεν είναι μόνο η κατάκτηση του τροπαίου από τον Λιονέλ Μέσι, αλλά το τεράστιο ενδιαφέρον που επέδειξε το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό, πράγμα που προκλήθηκε τόσο από τον εντυπωσιακό τελικό, όσο και από την συνολική πορεία ολόκληρου του τουρνουά.

Το ματς μεταξύ της Γαλλίας και της Αργεντινής ξεπέρασε κάθε ρεκόρ σε απήχηση, ενώ συνολικά υπήρξε κέρδος 6,2 δισεκατομμυρίων, δηλαδή 840 εκατομμυρίων από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Όλα αυτά έχουν κάνει τον Τζιάνι Ινφαντίνο να επεξεργάζεται το ενδεχόμενο της καθιέρωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανά μία τριετία, με μοναδική διαφορά το γεγονός πως θα διαδραματίζεται το καλοκαίρι.

Μένει να δούμε αν κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι υλοποιήσιμο, με την πλειονότητα των ομάδων φυσικά να είναι αντίθετη και παίκτες όπως ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, να έχουν εκφράσει δημόσια την δυσαρέσκειά τους για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης