Μουντιάλ 2022

Λίνεκερ για Μέσι: «Με αυτή την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ξεπέρασε τον Μαραντόνα»

Λίνεκερ για Μέσι: «Με αυτή την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ξεπέρασε τον Μαραντόνα»
Ο Γκάρι Λίνεκερ αφού δήλωσε ευλογημένος για τον καλύτερο τελικό Μουντιάλ που έχει ποτέ γίνει, αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως πλέον ξεπέρασε τον Μαραντόνα
Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ από την Αργεντινή και η εικόνα του Λιονέλ Μέσι να σηκώνει ψηλά στον ουρανό της Ντόχα το βαρύτιμο τρόπαιο, κάνει από εχθές το γύρο του διαδικτύου και μεγάλες... δόξες του παρελθόντος σπέυδουν να αποθεώσουν τον «Pulga». 

Ένας από αυτούς και ο κάτοχος του «Χρυσού Παπουτσιού» του 1986, Γκάρι Λίνεκερ, ο οποίος εξύμνισε τον Λιονέλ Μέσι στο BBC. «Είναι πραγματικά προνόμιο να παρακολουθείς τον Μέσι για σχεδόν 2 δεκαετίες. Έχει το χάρισμα από τους Θεούς του ποδοσφαίρου» είπε και τόνισε πως για εκείνον:  «Με αυτή του νίκη/κατάκτηση, ο Λιονέλ Μέσι ξεπέρασε τον Ντέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».
Και ο σπουδαίος Αρίγκο Σάκι στο ίδιο «μήκος κύμματος», μιλώντας στην ιταλική τηλεόραση: «Έκλαψα για το Μέσι, εκπληκτικός τελικός. Είναι απλά ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που είδαμε ποτέ. Έχει ξεπεράσει τους πάντες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης