Μουντιάλ 2022

Γαλλία: Ούτε επαφή με την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή στο 1ο ημίχρονο!

Γαλλία: Ούτε επαφή με την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή στο 1ο ημίχρονο!

Η Εθνική Γαλλίας δεν… ακούμπησε στο πρώτο ημίχρονο του τελικού κόντρα στην Αργεντινή και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στο στατιστικό του Opta.

Σχετικά Άρθρα

Σαφέστατη η υπεροχή της Αργεντινής κόντρα στη Γαλλία στον τελικό του Μουντιάλ (2-0). Η σταθερότατη ομάδα των «τρικολόρ», παρά την παρουσία των Εμπαπέ και Ζιρού στην 11άδα, φρόντισε να μην κάνει καθόλου αισθητή την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα 45 λεπτά. Αυτό αποτυπώνεται και από το στατιστικό στοιχείο το οποίο δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ επαφή με την μπάλα από ποδοσφαιριστή της Γαλλίας, εντός περιοχής της Αργεντινής.

Αν μη τι άλλο αποτελεί έκπληξη η... απουσία της πρωταθλήτριας κόσμου από την αντίπαλη περιοχή και είναι ένα μοναδικό αρνητικό επίτευγμα στο συγκεκριμένο Μουντιάλ, η μηδαμινή παρουσία της στο box των Λατίνων. Περιττό να αναφέρουμε πως δεν είχε ούτε μία τελική προσπάθεια στο πρώτο μέρος. 

Η μηχανή των γκολ για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν είναι απούσα στο πρώτο ημίχρονο και η μπάλα δεν φτάνει καν στη μεγάλη περιοχή. Συνολικά αντάλλαξαν 275 πάσες μεταξύ τους, χωρίς, ωστόσο, κανείς να είναι έστω κοντά στην εστία του Μαρτίνες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης