Μουντιάλ 2022

Κατάθεση ψυχής από την δασκάλα του Μέσι: «Πριν πεθάνω, θέλω να τον αγκαλιάσω ξανά»

Κατάθεση ψυχής από την δασκάλα του Μέσι: «Πριν πεθάνω, θέλω να τον αγκαλιάσω ξανά»
Συγκλονίζει η δασκάλα που είχε ο Λίονέλ Μέσι στο δημοτικό καθώς με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα ευγνωμονεί τον παλιό της μαθητή και νυν αρχηγό της εθνικής Αργεντινής λίγο πριν το μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Με άκρως συγκινητικά λόγια μίλησε η δασκάλα που είχε ο Λιονέλ Μεσί στο δημοτικό, σε ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία φιλοξενήθηκε. Η κυρία Μόνικα, την οποία ο Λίο είχε δασκάλα από την πρώτη έως την τρίτη δημοτικού, δεν είναι καλά στην υγεία της και όπως είπε στο Super Deportivo Radio, θέλει πριν φύγει από την ζωή να δει ξανά τον Αργεντινό άσο και να τον αγκαλιάσει. Αφού έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας της, αποκάλυψε μία γραπτή επιστολή που έστειλε στον αρχηγό της «αλμπισελέστε».


«Έχω κάνει εξετάσεις για την καρδιά μου και δεν νιώθω πολύ καλά για αυτό θέλω να τον δω, πριν πεθάνω θέλω να τον αγκαλιάσω ξανά», 
ανέφερε χαρακτηριστικά και στην συνέχεια διάβασε την επιστολή που έστειλε στον Λίο.

«Γεια σου Μέσι. Ευχαριστώ τον Θεό που ήμουν δασκάλα σου. Και ευχαριστώ και εσένα που ήσουν μαθητής μου. Σε ευχαριστώ που είσαι εσύ. Μην αλλάξεις ποτέ. Είσαι ένας υπέροχος, λογικός και απλός άνθρωπος. Σε ευχαριστώ που μου έκανες την τιμή να είμαι μέρος της ζωής σου. Συγγνώμη για τις απαιτήσεις μου. Σε ευχαριστούμε που μας έχετε χαρίσει μία απίστευτη ευτυχία σε καιρούς πολλών αποτυχιών και που φέρατε την ομάδα εκεί που είναι.

Το να σε βλέπω ευτυχισμένο, μου δίνει ευτυχία. Μου αρέσει που μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Σε ευχαριστώ για τη δόξα σου. Θα μου άρεσε να σε αγκαλιάσω ξανά. Μας έχεις κάνει ήδη ευτυχισμένους. Καλή τύχη, σε αγαπάμε πολύ».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης