Μουντιάλ 2022

Ντεσάν: «Το μέλλον μου δεν εξαρτάται από το αποτέλεσμα του τελικού με την Αργεντινή»

Ντεσάν: «Το μέλλον μου δεν εξαρτάται από το αποτέλεσμα του τελικού με την Αργεντινή»
Χωρίς άγχος εμφανίστηκε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Μουντιάλ. Ο τεχνικός της Γαλλίας δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το μέλλον του στον πάγκο των «τρικολόρ» δεν θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα κόντρα στην Αργεντινή ενώ σχετικά με τα όσα έχουν ειπωθεί με τον Μπενζεμά ξεκαθάρισε και πάλι ότι εστιάζει μόνο στους 24 παίκτες που έχει στη διάθεσή του.
Ξεκάθαρος ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο τελικός της Γαλλίας απέναντι στην Αργεντινή, ήταν ο Ντιντιέ Ντεσάν στη συνέντευξη Τύπου του μεγάλου τελικού του Μουντιάλ. Ο τεχνικός των «τρικολόρ» δήλωσε επίσης ότι το αποτέλεσμα του αγώνα δεν θα καθορίσει το μέλλον του στον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντεσάν:

«Το να είμαι ο προπονητής στην εθνική Γαλλίας είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο παθιασμένος για αυτό το ρόλο.

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία από όλα είναι η ομάδα, δεν είμαι εγώ το σημαντικότερο άτομο εδώ. Το μέλλον μου δεν εξαρτάται από το αποτέλεσμα του τελικού με την Αργεντινή", τόνισε ο προπονητής των μπλε, και πρόσθεσε:

"Είναι αλήθεια πως η Αργεντινή θα έχει περισσότερο κόσμο στις εξέδρες, θα είναι μία γιορτινή ατμόσφαιρα. Υποστηρίζουν με πάθος την εθνική ομάδα της χώρας τους.

Όμως οι αντίπαλοί μας θα είναι στον αγωνιστικό χώρο την Κυριακή και όχι στις εξέδρες και μόνο μία ομάδα θα βάλει τρίτο αστέρι στη φανέλα στο τέλος του ματς».

Σχετικά με τον Καρίμ Μπενζεμά ανέφερε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά, δεν θέλω να μιλάω για τους τραυματίες. Δεν είναι στο χέρι μου ποιος θα έρθει να δει το ματς διά ζώσης., Εστιάζω στους 24 παίκτες που είναι στην αποστολή και σε όσους έχω στη διάθεσή μου την Κυριακή.

Για το θέμα της ίωσης που ταλαιπωρεί την ομάδα του: «Δεν έχω κάποιο νέο σε σχέση με το βράδυ της Παρασκευής. Όταν σηκώθηκα για πρωινό, όλοι ήταν ακόμα στα δωμάτιά τους και δεν έχω δει κάποιον. Είμαι σίγουρος πως στην επόμενη προπόνηση θα έχετε περισσότερες πληροφορίες. Ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος για μία ίωση αλλά παρόλα αυτά μένουμε συγκεντρωμένοι και ενθουσιασμένοι για το γεγονός πως θα δηλώσουμε παρόντες σε έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης