Μουντιάλ 2022

Συγκινεί η ομοσπονδία της Αργεντινής: Στην αποστολή της «αλμπισελέστε» για τον τελικό ο Αγουέρο!

Συγκινεί η ομοσπονδία της Αργεντινής: Στην αποστολή της «αλμπισελέστε» για τον τελικό ο Αγουέρο!
Σε μία πραγμαγικά μεγαλιώδη κίνηση προχώρησε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής ενόψει του τελικού κόντρα στη Γαλλία. Όπως έγινε γνωστό, έπειτα από πρόσκληση, ο Σέρχιο Αγουέρο θα βρεθεί τιμητικά στην αποστολή της «αλμπισελέστε» για τον ιστορικό αγώνα, αποτελώντας τον 27ο «παίκτη» της!
Μία τεράστια... ενίσχυση θα έχει η εθνική ομάδα της Αργεντινής ενόψει του τελικού με την Γαλλία! Όπως έγινε γνωστό, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση καθώς κάλεσε τον Σέρχιο Αγουέρο να βρεθεί τιμητικά στην αποστολή της ομάδας για τον μεγάλο τελικό, πρόσκληση που έγινε αποδεκτή από τον Αργεντινό βετεράνο άσο!

Ο Αγουέρο είχε βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του λόγω ενός καρδιολογικού προβλήματος που αντιμετώπισε και γι'αυτό τον λόγο η ομοσπονδία της χώρας επέλεξε με αυτό τον τρόπο να τον τιμήσει. Μάλιστα ο Κουν βρέθηκε στην προπόνηση της «αλμπισελέστε», πήρε μέρος και σκόραρε ένα γκολ!

Φυσικά, η παρουσία του ως 27ου παίκτη στην αποστολή θα είναι συμβολική ωστόσο θα δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση στους συμπαίκτες του. Ο Αγουέρο όπως έγινε γνωστό, μοιράζεται το ίδιο δωμάτιο με τον Λιονέλ Μέσι, όπως ακριβώς γινόταν επί σειρά ετών στο παρελθόν!

Στο Κατάρ, φυσικά θα βρεθούν και οι Γκονζάλες, Κορέα και Λο Σέλσο, οι οποίοι λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσαν να λάβουν μέρος στο τουρνουά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης