Μουντιάλ 2022

Φερνάντο Σάντος: «Ήταν ένα όνειρο που εκπλήρωσα, ένας στόχος ζωής που πέτυχα»

Φερνάντο Σάντος: «Ήταν ένα όνειρο που εκπλήρωσα, ένας στόχος ζωής που πέτυχα»
Το δικό του αντίο θέλησε να πει στους φίλους της Εθνικής ομάδας και στους συμπατριώτες του ο Φερνάντο Σάντος, λίγες ώρες μετά το «διαζύγιό» του με την Ομοσπονδία της Πορτογαλίας.
Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε την Εθνική Πορτογαλίας ο Φερνάντο Σάντος, λέγοντας αντίο μετά από 8 χρόνια γεμάτα δυνατές στιγμές και επιτυχίες.

Ο 68χρονος τεχνικός ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του, τονίζοντας την ευγνωμοσύνη του για αυτά που έζησε και το όνειρο που εκπλήρωσε.

«Φεύγω με ένα τεράστιο αίσθημα ευγνωμοσύνης, τεράστιο για το προνόμιο που είχα να είμαι προπονητής και την τιμή να εκπροσωπώ τη χώρα. Ήταν ένα όνειρο που εκπλήρωσα, ένας στόχος ζωής που πέτυχα. Όλα ανεξαιρέτως. Όταν οδηγείς ομάδες πρέπει να παίρνεις δύσκολες αποφάσεις, είναι φυσιολογικό να μην είναι όλοι ευχαριστημένοι με τις επιλογές που έκανα. Αλλά αυτά που έκανα πάντα σκεφτόμουν το καλύτερο για την εθνική ομάδα» είπε αρχικά και συνέχισε.

«Από εδώ και πέρα ​​θα είμαι ένας από τους εκατομμύρια οπαδούς της Πορτογαλίας, όχι πια στο γήπεδο αλλά οπουδήποτε αλλού, που θα τραγουδά τον ύμνο μας και θα ελπίζει ότι η ομάδα μας θα μας δώσει κάθε χαρά. Όταν είσαι προπονητής μιας ομάδας, πρέπει να κάνεις κάποιες δύσκολες επιλογές. Δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με τις αποφάσεις μου, αυτό είναι φυσιολογικό, αλλά πάντα τις έκανα για να εγγυηθώ το καλύτερο για την ομάδα. Ευχαριστώ όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες που δούλεψαν μαζί μου από το 2014».

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης