Μουντιάλ 2022

Φερνάντο Σάντος: Και επισήμως παρελθόν από τον πάγκο της Πορτογαλίας!

Φερνάντο Σάντος: Και επισήμως παρελθόν από τον πάγκο της Πορτογαλίας!
Χωριστούς δρόμους θα πάρουν από εδώ και στο εξής η Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και ο Φερνάντο Σάντος με την Ομοσπονδία να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα το... διαζύγιο.
Η εποχή Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Πορτογαλίας έλαβε τέλος. «Ψίθυροι» υπήρχαν εδώ και αρκετές μέρες (όπως και φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας) όμως πλέον η θεωρία έγινε πράξη.
Έπειτα από οκτώ ολόκληρα χρόνια, οι Ίβηρες έλυσαν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Φερνάντο Σάντος, λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από το Μαρόκο στα ημιτελικά του Μουντιάλ του Κατάρ και το... σούσουρο που δημιουργήθηκε, αφήνοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον πάγκο.

Highlight της παρουσίας του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του αποτελεί φυσικά η κατάκτηση του Euro 2016 και έπειτα το Nations League το 2019.

Πρόκειται για τον ρέκορντμαν φυσικά του πορτογαλικού πάγκου μιας και κάθοδήγησε 109 φορές και πέτυχε τις περισσότερες νίκες (67), έχοντας και τις περισσότερες ισοπαλίες (23). Πλεόν, οι Πορτογάλοι σηκώνουν... μανίκια ως προς την ανάδοχη κατάσταση με τον Ζοσέ Μουρίνιο να δείχνει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί αυτή τη στιγμή.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης