Μουντιάλ 2022

Μουντιάλ 2022: «Θεούληδες» Αργεντίνοι, νανούρισαν πιτσιρικά σε συρμό του μετρό στο Κατάρ! (video)

Μουντιάλ 2022: «Θεούληδες» Αργεντίνοι, νανούρισαν πιτσιρικά σε συρμό του μετρό στο Κατάρ! (video)
Τελικά αυτοί οι Αργεντινοί είνα... θεότρελοι. Αφού λοιπόν τρόμαξαν έναν πιτσιρικά στο μετρό με το «γλέντι» τους, έπειτα του τραγουδούσαν ρυθμικά και χαμηλόφωνα για να τον νανουρίσουν.
Στον «έβδομοδο ουρανό» νιώθουν οι Αργεντινοί αφού μετά το κάκιστο ξεκίνημα της Εθνικής τους ομάδας, είδαν τον Μέσι και την παρέα του να βγάζουν νοκ-αουτ κάθε αντίπαλο και να κλείνουν θέση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (18/11. 17:00). Πλέον, η «αλμπισελέστε» είναι ένα βήμα πριν την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου και η... προσμονή τους έιναι τεράστια, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Φυσικά η... μελωδία της ευτυχίας δεν θα μπορούσε να λείπει από το Κατάρ, εκεί όπου βρίσκεται μία σημαντική μερίδα οπαδών τους, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους. Όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στο περίφημο... μετρό που δημιουργήθηκε για το Μουντιάλ. Με τραγούδια και συνθήματα οι Αργεντινοί δίνουν το στίγμα τους και τα βίντεό τους, κάνουν το γύρο των social media. 

Ένα από αυτά τραβήχτηκε σε έναν συρμό του μετρό. Οι φίλαθλοι της «αλμπισελέστε», βλέποντας ένα πιτσιρικά να... τρομάζει με την έντονη παρουσία τους, το πήραν... αλλιώς και άρχισαν να τον νανουρίζουν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης