Μουντιάλ 2022

Ντεσάν: «Δεν θα σχολιάσω το ενδεχόμενο επιστροφής του Μπενζεμά στον τελικό»

Ντεσάν: «Δεν θα σχολιάσω το ενδεχόμενο επιστροφής του Μπενζεμά στον τελικό»
Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, κράτησε κλειστά τα «χαρτιά» του εν όψει του μεγάλου τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κόντρα στην Αργεντινή (18/12, 17:00).
Ο Ντιντιέ Ντεσάν «οδήγησε» για 2η σερί φορά τη Γαλλία σε έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο στόχος του να υπερασπιστεί τον τίτλο, όπως είχε τονίσει μιλώντας στο BN Sports, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά.

Μεταξύ συγκίνησης και περηφάνιας. Είναι ένα ακόμη βήμα, αλλά υπάρχει και άλλο. Είμαστε μαζί ένα μήνα, κάτι που δεν είναι ποτέ εύκολο, αλλά έχουμε προσαρμοστεί. Τώρα αυτό που περιμένουμε είναι ο τελικός. Το να επιστρέφεις σε αυτό το σημείο είναι υπέροχο» ανέφερε αρχικά, ενώ ερωτηθείς για την ενδεκάδα του τελικού είπε:

«Αυτό δεν με απασχολεί τώρα, αλλά όταν πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε ποιοτικούς, για τι πράγμα μπορείς να διαμαρτυρηθείς;». Για τον Τσουαμενί και τους νεότερους ηλικιακά παίκτες σημείωσε: «Το να είσαι νεαρός δεν χρειάζεται να είναι συνώνυμο με την έλλειψη εμπειρίας. Παίζουν σε μεγάλες ομάδες και αυτό τους δίνει πολλά σημαντικά παιχνίδια. Ο Ορελιέν παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης, χρειάζεται να προσαρμοστεί σε μικρά πράγματα αλλά είμαι πολύ ήρεμος μαζί του».

Παράλληλα, κλήθηκε να σχολιάσει την πιθανή επιστροφή του Μπενζεμά, παρότι δεν έχει αγωνιστεί λεπτό στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Προτιμώ να προχωρήσω στην επόμενη ερώτηση», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός, ενώ όσον αφορά στην αντίπαλό τους, την Αργεντινή, σημείωσε: «Δεν πρόκειται για ένα σχέδιο κατά του Μέσι. Έχουμε ήδη δει τις δυνατότητες της Αργεντινής».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης