Μουντιάλ 2022

Ρεγκραγκί: «Αποδείξαμε πως το ποδόσφαιρο υπάρχει και στο Μαρόκο!»

Ρεγκραγκί: «Αποδείξαμε πως το ποδόσφαιρο υπάρχει και στο Μαρόκο!»
Οι δηλώσεις του προπονητή του Μαρόκου, Ουαλίντ Ρεγκραγκί, μετά την ήττα στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη Γαλλία (14/12, 2-0).
Περήφανος για την πορεία του Μαρόκου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, παρουσιάστηκε ο ομοσπονδιακός του τεχνικός των Αφρικανών, Ουαλίντ Ρεγκραγκί, στις δηλώσεις του μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Γαλλία (14/12, 2-0).

«Χάσαμε τον Αγκουέρδ στην προθέρμανση, τον Σαΐς και τον Μαζραουί στο ημίχρονο. Ήταν βαρύ για εμάς, αλλά όσοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, έδωσαν ό,τι είχαν. Απέναντι σε μία ομάδα, όπως η Γαλλία, όμως, κάθε μικρό λάθος κοστίζει. Δεν γίνεται να παίζουμε σε ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου και να σπαταλάμε ένα ολόκληρο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, αλλά το 2ο γκολ, μας "σκότωσε"» ανέφερε αρχικά, για να συμπληρώσει.

«Θα είναι δύσκολο να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Θα δώσουμε χρόνο σε παίκτες που δεν έπαιξαν αρκετά, αλλά θέλουμε να βγούμε τρίτοι. Το πιο σημαντικό όλων, είναι πως δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Αποδείξαμε πως το ποδόσφαιρο υπάρχει και στο Μαρόκο, όπου υπάρχουν παθιασμένοι φίλαθλοι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης