Μουντιάλ 2022

Η σύζυγος του Γκραντ Γουόλ έδωσε τέλος στις φήμες περί δολοφονίας του Αμερικανού δημοσιογράφου

Η σύζυγος του Γκραντ Γουόλ έδωσε τέλος στις φήμες περί δολοφονίας του Αμερικανού δημοσιογράφου

Η σύζυγος του Αμερικανού δημοσιογράφου Γκραντ Γουολ, ο οποίος απεβίωσε καλύπτοντας το Μουντιάλ του Κατάρ, δήλωσε ότι ο άντρας της πέθανε από ανεύρυσμα.

Ένα θέμα που σόκαρε την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα και όχι μόνο είναι ο θάνατος του Γκραντ Γουόλ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Αργεντινής με την Ολλανδία (9/12). Ο Αμερικανός δημοσιογράφος δε δίσταζε να εκφράζεται κατά της διοργάνωσης στο Κατάρ και τασσόταν ανοιχτά ενάντια στη FIFA.

Μάλιστα, λόγω του ομοφυλόφιλου αδερφού του, Έρικ Γουόλ, ο πασίγνωστος Αμερικανός ρεπόρτερ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media φωτογραφία με rainbow shirt, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή του.

Όπως είχε γράψει στο λογαριασμό του στο Twitter: «Με συνέλαβαν και με κράτησαν για 25 λεπτά επειδή φορούσα ένα μπλουζάκι για να υποστηρίξω τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας. Μου πήραν με τη βία το κινητό και απαίτησαν με αγριότητα να αλλάξω την μπλούζα μου πριν μπω στο γήπεδο».

Οι φήμες για τα αίτια του θανάτου του οργίαζαν, όμως η σύζυγός του, Σελίν Γκάουντερ, έδωσε… τέλος στις φήμες περί δολοφονίας του.

Η Αμερικανίδα σύζυγος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου είναι ιατρός που ειδικεύεται στις μολυσματικές ασθένειες και την παγκόσμια υγεία και ανήκει επίσης στον χώρο της ιατρικής δημοσιογραφίας.

Η Σελίν Γκάουντερ, με ανάρτηση μακροσκελούς κειμένου στην προσωπική της ιστοσελίδα, δημοσιοποίησε ότι ο σύζυγός της δεν δολοφονήθηκε, αλλά πέθανε από ανεύρυσμα ανιούσης αορτής.

Έτσι, οι φήμες περί δολοφονίας του Γκραντ Γουόλ θα σιγήσουν προς το παρόν, έως ότου διερευνηθεί το θέμα περαιτέρω.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης