Μουντιάλ 2022

Μαρόκο: «Τρελός» οιωνός με φόντο την... Τσέλσι δείχνει κατάκτηση Μουντιάλ!

Μαρόκο: «Τρελός» οιωνός με φόντο την... Τσέλσι δείχνει κατάκτηση Μουντιάλ!

Σε μία πραγματικά... τρελή θεωρία κατέληξαν οι οπαδοί της Τσέλσι σχετικά με τον νικητή του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, η οποία είναι βασισμένη στους προηγούμενους τρεις παίκτες των Λονδρέζων που στέφθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Σε όλους λίγο πολύ αρέσουν οι… θεωρίες συνωμοσίας, ειδικά όταν έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό. Οι φίλοι της Τσέλσι έφτασαν σε μία τρελή θεωρία σχετικά με το ποιος θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Αργεντινή κατάφερε και πήρε εύκολα το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ, επικρατώντας της Κροατίας με 3-0 στον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς. Πλέον μένει να μάθουμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος της «αλμπισελέστε» στο μεγάλο αγώνα της Κυριακής (18/12), με την Γαλλία και την μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης, το Μαρόκο, να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για να βρεθούν εκεί.

MoroccovsFrancesemifinal-1671002674_1.jpg

Αν οι Βορειοαφρικανοί καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου όλα φυσικά είναι πιθανά. Το επίτευγμα των Μαροκινών είναι ήδη τεράστιο, ωστόσο αν καταφέρουν να στεφθούν πρωταθλητές κόσμου τότε θα πρόκειται με διαφορά για την μεγαλύτερη νίκη αουτσάιντερ στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Ο άσος της Τσέλσι, Χακίμ Ζίγεχ, θα μπορούσε να έχει μεγάλο ρόλο στη δημιουργία αυτής της ιστορίας, όχι όμως λόγω μόνο των ποδοσφαιρικών του προσόντων σύμφωνα με την άποψη των φίλων των Λονδρέζων. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει ένας φοβερά καλός οιωνός στη διοργάνωση που σχετίζεται με τα νούμερα της φανέλας της Τσέλσι τα τελευταία 12 χρόνια. Τρελό μεν, υπαρκτό δε!

Ο Ισπανός μέσος, Χουάν Μάτα, την περίοδο που βρισκόταν στην Τσέλσι το 2010, φόραγε τη φανέλα με το Νο.10, ενώ την ίδια χρονιά οι «φούριας ρόχας» κέρδισαν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2014, ο Γερμανός εξτρέμ Αντρέ Σίρλε, ο οποίος φορούσε το Νο.14 κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Στάμφορντ Μπριτζ, βοήθησε τη Γερμανία να φτάσει στην κορυφή του κόσμου στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Σύμπτωση; Πιθανώς ναι, ωστόσο ο Ολιβιέ Ζιρού ήρθε να βάλει για τα καλά σε σκέψεις τους φίλους της Τσέλσι μία τετραετία αργότερα!

75026703.jpg

csm_224780-schuerrle2_555a5b1620_1.jpg

Ο νυν πρώτος σκόρερ της Γαλλίας κατάφερε να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο τουρνουά της Ρωσίας, την ίδια περίοδο που στην Τσέλσι είχε την φανέλα με το… Νο.18 στην πλάτη!

4E4B670C00000578-0-image-a-11_1531767097447.jpg

Τέσσερα χρόνια μετά, ο Χακίμ Ζίγεχ βρίσκεται μία ανάσα με την εθνική του Μαρόκου από το να βρεθούν στον τελικό του Μουντιάλ. Το τρελό σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι ο άσος της Τσέλσι φοράει την φανέλα με το Νο.22! Όχι δεν είναι κάποιου είδους αστείο, είναι η πραγματικότητα και μένει να δούμε αν ο 29χρονος άσος θα συνεχίσει αυτή την «περίεργη» παράδοση ή εάν οι «τρικολόρ»  βάλουν ένα τέλος σε αυτή.

JBROMHQYGP3DW6S6AVZHYQG3YQ.jpg

Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης