Μουντιάλ 2022

Μέσι: «Ο τελικός θα είναι το τελευταίο παιχνίδι μου σε Μουντιάλ»

Μέσι: «Ο τελικός θα είναι το τελευταίο παιχνίδι μου σε Μουντιάλ»

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε στην «ole» της Αργεντινής για την πρόκριση της «αλμπισελέστε» στον τελικό και επιβεβαίωσε ότι ο αγώνας αυτός θα είναι ο τελευταίος του σε διοργάνωση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε από το… χέρι την Αργεντινή και την οδήγησε στον τελικό του Μουντιάλ. Μετά το παιχνίδι κόντρα στην Κροατία, ο «Λίο» παραχώρησε δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του όπου και ανέφερε ότι ο τελικός της 18ης Δεκέμβρη θα είναι ο τελευταίος αγώνας του σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που το πετυχαίνω. Να ολοληρώσω το ταξίδι μου στα Παγκόσμια Κύπελλα με ένα τελευταίο παιχνίδι σε τελικό. Ό,τι έχω ζήσει σε αυτό το Μουντιάλ είναι πραγματικά υπέροχο, τα συναισθήματα των ανθρώπων, πόσο το απολαμβάνει ο κόσμος στην Αργεντινή.

Ναι, σίγουρα θα είναι το τελευταίο μου ματς σε Μουντιάλ. Θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι το επόμενο και δεν νομίζω ότι θα είμαι σε θέση να παίξω. Άλλωστε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να λήξει από έναν τελικό», ήταν τα λόγια του ηγέτη της Αργεντινής.

Αυτή η δήλωσε βέβαια δεν είναι κάτι που αποτελεί «έκπληξη», αφού ο Μέσι τη χρονιά του επόμενου Μουντιάλ, το 2026 δηλαδή θα είναι 39 ετών.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης