Μουντιάλ 2022

Σκαλόνι: «Για εμένα, ο Μέσι είναι ο κορυφαίος στην ιστορία!»

Σκαλόνι: «Για εμένα, ο Μέσι είναι ο κορυφαίος στην ιστορία!»

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, τόνισε πως κατά την άποψή του, ο Λιονέλ Μέσι είναι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών!

Σχετικά Άρθρα
Σε μία αποθεωτική δήλωση προς τον Λιονέλ Μέσι προχώρησε ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, μετά την πρόκριση της «αλμπισελέστε» στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

«Ήμασταν κυρίαρχοι, παρότι ο αντίπαλος είχε καταπληκτικούς χειριστές της μπάλας. Γνωρίζαμε πως έπρεπε να την έχουμε στα δικά μας πόδια, για να επιβάλουμε τον ρυθμό μας» ανέφερε αρχικά.

«Δεν θέλω να ενθουσιάζομαι, αν και είναι δύσκολο. Ο κόσμος μας υποστήριξε μετά την ήττα και πρέπει να του το ανταποδώσουμε» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για τον αντίπαλο της Αργεντινής στον τελικό, τόνισε: «Δεν έχει σημασία για εμάς. Μαρόκο και Γαλλία είναι φοβερές ομάδας».

Από την άλλη, προχώρησε στη δήλωση της βραδιάς, τονίζοντας, πως κατά την άποψή του, ο Λιονέλ Μέσι είναι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

«Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Κάθε φορά που τον βλέπεις, ανακαλύπτεις κάτι καινούργιο. Είναι τεράστια τύχη για εμάς που αγωνίζεται στην εθνική ομάδα της Αργεντινής».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις στιγμές έντασης κόντρα στην Ολλανδία, στα προημιτελικά.

«Δεν νομίζω πως ξεκινάει από εμάς. Δεν θέλω να επιστρέψω σε εκείνο το περιστατικό».

Κλείνοντας, σχολίασε το επίτευγμα του Χουλιάν Άλβαρες, να σκοράρει δύο γκολ στον ημιτελικό, όπως ο Μαραντόνα και ο Κέμπες.

«Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, όχι μόνο για τα δύο του γκολ. Βρίσκεται σε μία ηλικία που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο και παράλληλα, παραμένει ο παίκτης που θα του ζητήσεις ένα πράγμα και θα το κάνει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης