Μουντιάλ 2022

Γιορίς: «Έστειλα μήνυμα συμπαράστασης στον Κέιν»

Γιορίς: «Έστειλα μήνυμα συμπαράστασης στον Κέιν»
Ο Ούγκο Γιορίς αποκάλυψε τη συνομιλία του με τον Χάρι Κέιν, μετά το χαμένο πέναλτι του συμπαίκτη του στην Τότεναμ, στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Αγγλία (10/12) στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
«Πολλοί κορυφαίοι παίκτες έχουν χάσει σημαντικά πέναλτι» ανέφερε ο αρχηγός και ρέκορντμαν συμμετοχών με την εθνική Γαλλίας, Ούγκο Γιορίς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο γκολκίπερ των «Spurs» αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του, Χάρι Κέιν, που στάθηκε... μοιραίος για την εθνική ομάδα της Αγγλίας στην ήττα-αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τονίζοντας πως του έστειλε μήνυμα συμπαράστασης μετά το ματς.

«Του έστειλα μήνυμα μετά το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να βρεις τις κατάλληλες λέξεις αμέσως μετά, νομίζω πως χρειάζεται λίγη ξεκούραση.Είναι μια δύσκολη στιγμή για την εθνική Αγγλίας και τον Χάρι, αλλά πιστεύω πως μπορεί να είναι περήφανος για όσα έκανε για την ομάδα του κατά τη διάρκεια αυτού του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην ιστορία του ποδοσφαίρου, πολλοί κορυφαίοι πάικτες έχουν χάσει σημαντικά πέναλτι, όπως ο Μέσι, ο Κριστιάνο, ο Μπαπέ. Δεν έχω αμφιβολία ότι ο Χάρι θα κρατήσει ψηλά το κεφάλι του και θα βοηθήσει την Τότεναμ και την εθνική να λάμψουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης