Μουντιάλ 2022

Μουντιάλ 2022: Και τρίτος νεκρός δημοσιογράφος στο Κατάρ!

Μουντιάλ 2022: Και τρίτος νεκρός δημοσιογράφος στο Κατάρ!

Ακόμα ένας απεσταλμένος δημοσιογράφος για το Μουντιάλ του Κατάρ έχασε τη ζωή του, αφού ο διευθυντής στο βρετανικό δίκτυο ITV, Ρότζερ Πιρς απεβίωσε στις 21 Νοεμβρίου.

Θλιβερά νέα έρχονται για ακόμη μια φορά από το Κατάρ, αφού όπως έγινε γνωστό, ένας ακόμα απεσταλμένος δημοσιογράφος για το Μουντιάλ 2022 έχασε τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα (12/12) ανακοινώθηκε ο θάνατος του 65χρονου Ρότζερ Πιρς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 21 Νοεμβρίου, αλλά έγινε γνωστός τα τελευταία 24ωρα. Έτσι, ήρθε να προστεθεί στην «μαύρη λίστα» με τους Γκραντ Γουόλ και του Καλίντ Αλ Μισλάμ που επίσης έχασαν τη ζωή τους στο Κατάρ.

Ο Πιρς, ο οποίος εργαζόταν στο βρετανικό δίκτυο ITV, φέρεται να πέθανε λίγο πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης των ΗΠΑ με την Ουαλία για την φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Η σορός του Αμερικανού δημοσιογράφου επαναπατρίστηκε στις ΗΠΑ, καθώς η επιθυμία της οικογένειας ήταν να παραδοθεί σε ιατρικό κέντρο της Νέας Υόρκης για νεκροψία. Ο εκπρόσωπος της αμερικάνικης διπλωματίας ανέφερε ότι το πτώμα δεν έδειξε σημάδια βίαιου θανάτου και διαβεβαίωσε ότι η συνεργασία του δημοσιογράφου με τις αρχές του Κατάρ ήταν εξαιρετική.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα Αμερικανικά μέσα, στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να βρεθεί η απάντηση στο «μυστήριο» του θανάτου του Ρότζερ Πιρς στην Ασιατική χώρα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης