Μουντιάλ 2022

Νεϊμάρ για Τίτε: «Σε ευχαριστώ καθηγητή για όσα με δίδαξες»

Νεϊμάρ για Τίτε: «Σε ευχαριστώ καθηγητή για όσα με δίδαξες»

Ο Τίτε δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας και ο Νεϊμάρ αποχαιρέτησε τον προπονητή του με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από την Κροατία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Τίτε αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της «Σελεσάο». Ο Νεϊμάρ, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να πει το δικό του ξεχωριστό αντίο στον μέχρι πρότινος προπονητή του, τον οποίο χαρακτήρισε μάλιστα ως καθηγητή.

Ανέφερε αναλυτικά στην ανάρτησή του:

«Πριν γνωριστούμε προσωπικά, παίξαμε πολλές φορές μεταξύ μας και νόμιζα ότι ήσουν πολύ ενοχλητικός. Επειδή έφτιαξες μια ομάδα για να με σημαδεύει, έκανες τα πάντα για να με νικήσεις και ακόμα μίλησες άσχημα για μένα, Αλλά η μοίρα είναι αστεία ε; Σε βάλανε εσένα προπονητή και μένα το νούμερο "10".".

Σε ήξερα ως προπονητή και ήξερα ότι ήσουν πολύ καλός, αλλά ως άνθρωπος είσαι υπέροχος. Ξέρεις ποιος είμαι και αυτό είναι που έχει σημασία για μένα. Θέλω να σε ευχαριστήσω ανοιχτά για όλα, όλες τις διδαχές που μας έδωσες, ήταν τόσες πολλές. Θα είσαι πάντα ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχα ή θα έχω ποτέ.

Είχαμε όμορφες στιγμές, αλλά είχαμε στιγμές που μας πλήγωσαν και αυτό το τελευταίο θα μας πληρώνει για καιρό. Άξιζες να πάρεις αυτό το κύπελλο. Όλοι το αξίζαμε για όλα όσα κάναμε και για όλα όσα παρατήσαμε για να προσπαθήσουμε να πετύχουμε το μεγαλύτερό μας όνειρο. Αλλά ο Θεός δεν το ήθελε έτσι. Ο Θεός μας έδωσε τα πάντα. Σε ευχαριστώ καθηγητή Τίτε για όλα τα διδάγματα. Και αν υπάρχει μια φράση που δεν θα ξεχάσω είναι το "ψυχικά δυνατός" και θα πρέπει να είμαστε πολύ (ψυχικά δυνατοί) εκείνοι τη στιγμή.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης