Μουντιάλ 2022

Καζεμίρο: «Καμία ήττα δεν με έχει στεναχωρήσει τόσο πολύ!»

Καζεμίρο: «Καμία ήττα δεν με έχει στεναχωρήσει τόσο πολύ!»

Άφησε τρεις μέρες να περάσουν από τον αποκλεισμό της Βραζιλίας, αλλά εξακολουθεί να είναι απογοητευμένος ο Καζεμίρο, πράγμα που κατέστησε σαφές με ανάρτησή του στο Instagram!

Δεν έχει καταλάβει καν πώς αποκλείστηκε η Βραζιλία ο Καζεμίρο, ο οποίος τρεις μέρες μετά τον αποκλεισμό της «Σελεσάο», επισήμανε πως ήταν η μεγαλύτερη ήττα της καριέρας του.

Ευχαρίστησε άπαντες, ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Τίτε και έδωσε το σύνθημα για το μέλλον!

Αναλυτικά, η ανάρτησή του:

«Έχουν περάσει σχεδόν 3 μέρες, αλλά ο πόνος παραμένει. Ήθελα να κάνω αυτήν την ανάρτηση, όντας πιο ψύχραιμος, και μια καλύτερη κατανόηση του τι συνέβη, αλλά είναι ακόμα δύσκολο να καταλάβουμε τον τρόπο με τον οποίο μείναμε έξω. Με διαφορά αυτή ήταν η ήττα που μου έφερε τον περισσότερο πόνο σε ολόκληρη την καριέρα μου.

Φαντάζομαι ότι κι εσύ που μας επευφημούσες πολύ νιώθεις παρόμοιο πόνο και λυπάμαι πολύ γι' αυτό. Η μεγαλύτερη επιθυμία μας ήταν να φέρουμε αυτόν τον τίτλο πίσω στη χώρα μας, να σας φέρουμε χαρά και κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας. Ολα τα ίδια. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο: όσο κι αν κάνεις τα πάντα σωστά, δεν υπάρχει τρόπος να ελέγξεις το αποτέλεσμα. Το έχω βιώσει μερικές φορές τόσο υπέρ όσο και κατά.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας στηρίξατε και μας ενθαρρύνατε σε αυτό το Κύπελλο. Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Ευχαριστώ επίσης τον Τίτε και το προπονητικό επιτελείο που φεύγουν. Κάνατε μια φανταστική δουλειά αυτά τα 6 χρόνια και σας άξιζε αυτόν τον τίτλο. Λυπάμαι πραγματικά που δεν ήρθες. Σας εύχομαι καλή τύχη στον κόσμο στους επόμενους στόχους σας.

Είμαι σίγουρος ότι θα ξεπεράσουμε αυτόν τον πόνο και θα προχωρήσουμε ακόμα πιο δυνατά.»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης