Μουντιάλ 2022

«Η ήττα με πονάει πολύ» - Η πρώτη ανάρτηση Νεϊμάρ μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας

«Η ήττα με πονάει πολύ» - Η πρώτη ανάρτηση Νεϊμάρ μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας

Η Βραζιλία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Μουντιάλ και ο ηγέτης της «σελεσάο» Νεϊμάρ, με ανάρτησή του θέλησε να αποτυπώσει τις σκέψεις του και να ευχαριστήσει τους συμπατριώτες του για την συμπαράσταση.

Σχετικά Άρθρα

Ο Νεϊμάρ ήθελε πολύ να γράψει ιστορία με τη Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως η «σελεσάο» αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Κροατία και εκείνος επέστρεψε σπίτι με άδεια χέρια στην πατρίδα του.

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό, ο ηγέτης της εθνικής θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του με τους fans του και με ανάρτησή του στο Instagram τόνισε ότι η ήττα τον πόνεσε πως πολύ. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του για την υποστήριξη, όπως και το Κατάρ για τη διοργάνωση του Μουντιάλ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νεϊμάρ:

«Πλέον σε βραζιλιάνικο έδαφος…

Η ήττα πονάει ακόμα πολύ. Ήμασταν τόσο κοντά, τόσο κοντά.

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω μάθει ακόμα να χάνω. Οι ήττες με κάνουν πιο δυνατό αλλά με πληγώνουν πάρα πολύ και ακόμα δεν το έχω συνηθίσει.

Τέλος πάντων, πρέπει να προχωρήσουμε... Η ζωή μας κάνει να προχωράμε, ακόμα κι αν πονάει και η πληγή αργεί να επουλωθεί, όμως πρέπει να προχωρήσουμε.

Για άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω τον βραζιλιάνικο λαό για την υποστήριξη και τη στοργή του, ακούγοντας από εσάς ότι παλέψαμε, δώσαμε τον εαυτό μας μέχρι το τέλος, ανακουφίζει λίγο από τον πόνο μας.

Ευχαριστώ Κατάρ, για όλα... Το κύπελλο ήταν όμορφο και έπρεπε να καταλήξει στη ΒΡΑΖΙΛΙΑ για να στεφθούν με επιτυχία, αλλά για τη μοίρα του Θεού δεν ήταν.

Ας προχωρήσουμε... Τώρα ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε, να απολαύσουμε οικογένεια και φίλους, να επαναφορτίσουμε τις ενέργειές μας γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να ζήσουμε με αυτή την ήττα, πονάει ΠΟΛΥ! ΠΙΣΤΗ»

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης