Μουντιάλ 2022

Μπόνο: Έτοιμος να φορέσει το «Χρυσό Γάντι», σηκώνοντας όλη την Αφρική στην πλάτη του!

Μπόνο: Έτοιμος να φορέσει το «Χρυσό Γάντι», σηκώνοντας όλη την Αφρική στην πλάτη του!
Ο Γιασίν Μπόνο... κατέβασε τα ρολά για ακόμη ένα παιχνίδι, σπάζοντας μάλιστα το ρεκόρ με τα περισσότερα clean sheets από Αφρικανό τερματοφύλακα σε Μουντιάλ! Ο Μαροκινός είναι δικαίως το μεγάλο φαβορί για το «Χρυσό Γάντι»...
Ο Γιασίν Μπόνο συνεχίζει να κρατάει απόρθητη την εστία του Μαρόκο, με εντυπωσιακές επεμβάσεις μάλιστα, στη... τρελή πορεία των Αφρικανών στην διοργάνωση. 


Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έφτασε τα τρία clean sheet στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, τα οποία αποτελούν αριθμό-ρεκόρ για Αφρικανό τερματοφύλακα σε Μουντιάλ!



Το παράδοξο είναι πως ολόκληρη την φετινή σεζόν με τη Σεβίλλη ο Μπόνο έχει ένα clean sheet λιγότερο από ότι σε τέσσερα μόλις παιχνίδια στο Κατάρ!

Αυτό είναι ,όμως, αποτέλεσμα κυρίως της προβληματικής άμυνας των Σεβιγιάνων, που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού στην La Liga.

Μάλιστα, ο Μαροκινός γκολκίπερ θα είχε το απόλυτο 4/4 σε «καθαρές εστίες» αν δεν είχε δεχτεί το... άπιαστο αυτογκόλ του Αγκέρ στο ματς με τον Καναδά.


Απέναντι στην «διαστημική» Γαλλία το έργο του θα είναι δυσκολότερο, όμως ο Μπόνο δεν δείχνει να... μασάει από προκλήσεις!

Δήμητρης Γέροντας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης