Μουντιάλ 2022

Ντεσάν: «Θέλω να... σταματήσω τον χρόνο και να απολαύσω την πρόκρισή μας!»

Ντεσάν: «Θέλω να... σταματήσω τον χρόνο και να απολαύσω την πρόκρισή μας!»
Όσα δήλωσε ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, μετά τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Αγγλία (10/12, 2-1).
Σχετικά Άρθρα
Η Γαλλία πήρε την πολυπόθητη πρόκριση κόντρα στην Αγγλία (10/12, 2-1) στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 και «τσέκαρε» το... ραντεβού της με το Μαρόκο στους «4» της διοργάνωσης.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν, προπονητής των «μπλε», παραχώρησε δηλώσεις μετά τη νίκη-πρόκριση του συνόλου του, στις οποίες παρουσιάστηκε εμφανώς ικανοποιημένος από την επιτυχία της Γαλλίας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλά οργανωμένη τακτικά Αγγλία. Ήταν εκπληκτικό πως κερδίσαμε. Με κάνει να θέλω να σταματήσω τον χρόνο, για να απολαύσω την παρουσία μας σε έναν ακόμα ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε δυνατή, αλλά στάθηκε και τυχερή, στο χαμένο πέναλτι του Κέιν.

Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα. Προς το παρόν θα γιορτάσουμε την πρόκρισή μας κι έπειτα θα προετοιμαστούμε για το ματς κόντρα στο Μαρόκο. Δεν είναι μία από αυτές τις εθνικές ομάδες που περιμέναμε σε αυτήν τη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά αξίζει την αναγνώρισή μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης