Μουντιάλ 2022

Έξαλλος ο Μπρούνο Φερνάντες: «Ο διαιτητής καθόρισε το αποτέλεσμα και μας γ@@@σε» (video)

Έξαλλος ο Μπρούνο Φερνάντες: «Ο διαιτητής καθόρισε το αποτέλεσμα και μας γ@@@σε» (video)
Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του ο μεσοεπιθετικός της Πορτογαλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την ήττα και τον αποκλεισμό της χώρας του από το Μαρόκο στα προημιτελικά. 
Σχετικά Άρθρα
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπρούνο Φερνάντες, που μετά την ήττα της Πορτογαλίας με 1-0, τα έβαλε με τον διαιτητή της συνάντησης, Φακούντο Τέγιο

«Θα πω αυτά που έχω να πω. Ο διαιτητής μας… γ@@@σε. Είναι πολύ περίεργο να μας σφυρίζει ένας διαιτητής από μία χώρα που βρίσκεται ακόμα μέσα στην διοργάνωση, ενώ εμείς δεν έχουμε ούτε έναν Πορτογάλο διαιτητή στο Μουντιάλ.

Οι δικοί μας διευθύνουν αγώνες Champions League, επομένως έχουν την ποιότητα να βρίσκονται εδώ. Εκείνοι δεν διευθύνουν τέτοιους αγώνες, δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοια ματς. Δεν έχουν την ταχύτητα για κάτι τέτοιο. Ξεκάθαρα, ο διαιτητής καθόρισε το αποτέλεσμα.

Στο πρώτο μέρος υπάρχει ένα καθαρό πέναλτι που έγινε σε μένα. Ήμουν μόνος μου και ποτέ στην ζωή μου δεν έχω πέσει, όταν είμαι μόνος μπροστά από τον τερματοφύλακα και μπορώ να σουτάρω προς την εστία». 


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης