Μουντιάλ 2022

Τέλος ο Φαν Χάαλ από τον πάγκο της Ολλανδίας, ο Κούμαν στη θέση του

Τέλος ο Φαν Χάαλ από τον πάγκο της Ολλανδίας, ο Κούμαν στη θέση του
Παρελθόν από τον πάγκο της Ολλανδίας αποτελεί και επίσημα ο Λουίς Φαν Χάαλ,ο οποίος δεν κατάφερε να την οδηγήσει στα ημιτελικά του Μουντιάλ, ενώ τη θέση του θα πάρει ο Ρόναλντ Κούμαν

Ήταν γνωστό πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πλέον έγινε και επίσημο. Αυτή ήταν η τελευταία διοργάνωση που είδαμε τον 71χρονο προπονητή στον πάγκο της Ολλανδίας, όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος πριν την έναρξη του Μουντιάλ, καθώς θα αποσυρθέι γενικότερα από τους πάγκους, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Μάλιστα, τη θέση του Λουίς Φαν Χάαλ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει θρύλος της Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν, που επιστρέφει μετά από 2 χρόνια, αναλαμβάνοντας και επίσημα από την 1η Ιανουαρίου.

Ο Φαν Χάαλ δεν κατάφερε να οδηγήσει την Ολλανδία σε μια μεγάλη διάκριση στην τελευταία του διοργάνωση στο «τιμόνι» της, καθώς παρά την μεγάλη ανατροπή αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι στα πέναλτι. Ο 59χρονος αντικαταστάτης του, Κούμαν έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Ολλανδική Ομοσπονδία από τον Απρίλιο του 2022, ενώ στην ίδια θέση είχε βρεθεί από το 2018 μέχρι και το 2020 μετρώντας στον πάγκο της 11 νίκες 4 ήττες και 5 ισοπαλίες σε 20 αγώνες. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης