Μουντιάλ 2022

Αργεντινή: Ο Μαρτίνες τα... έχωσε στον ολλανδικό πάγκο: «σε γ@@@@α δύο φορές» (vid)

Αργεντινή: Ο Μαρτίνες τα... έχωσε στον ολλανδικό πάγκο: «σε γ@@@@α δύο φορές» (vid)
Μπορεί να είναι Αργεντίνος, όπως φάνηκε όμως ο Εμιλιάνο Μαρτίνες γνωρίζει άπταιστα και... γαλλικά. Μετά το τέλος του επεισοδιακού προημιτελικού ανάμεσα στην «αλμπισελέστε» και την Ολλανδία, ξέσπασε στον πάγκο τον «οράνιε», απευθυνόμενος πιθανότατα στον Φαν Χάαλ
Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να στρέφει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας ακριβώς γιατί είναι ο Μέσι και προελάυνει προς την κατάκτηση του πρώτου του Παγκόσμιου Κυπέλλου, ωστόσο αν δεν υπήρχε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες είναι πιθανό η Αργεντινή αν μη βρισκόταν στα ημιτελικά.

Κόντρα στην Αυστραλία φώναξε βροντερό «παρών» στο φινάλε και κράτησε τη νίκη ενώ απέναντι στους δυσκολοκατάβλητους Ολλανδούς έπιασε είχε απάντηση στις δύο πρώτες εκετελέσεις της διαδικασίας των πέναλτι και έβαλε τις... βάσεις για την πρόκριση στην τετράδα. 

Το παιχνίδι του προημιτελικού κόντρα στους «Οράνιε» όμως, πέρα από απίστευτη εξέλιξη είχε και μπόλικο... τρίτο ημίχρονο τόσο για τον Μέσι όσο και για άλλους στην παρέα του. Ένας από αυτούς ήταν και ο γκολκίπερ της Άστον Βίλα, ξεσπώντας με «γαλλικά» προς τον ολλανδικό πάγκο: «Σε γ@@@@α δύο φορές». Δεν είναι σαφές προς ποιον απευθυνόταν βέβαια.

Πάντως σε δηλώσεις του λίγη ώρα αργότερα, τα έβαλε και εκείνος με τον Λουίς Φαν Χάαλ: «Έλεγαν ανοησίες πριν από το ματς. Έπρεπε να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό. Ο προπονητής τους συνέχεια έλεγε ότι θα ήταν το φαβορί αν πήγαινε το παιχνίδι στα πέναλτι. Κράτησα τις δηλώσεις του Φαν Χάαλ στο κινητό μου και τις χρησιμοποιούσα ως κίνητρο κάθε μέρα πριν από το ματς».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης