Μουντιάλ 2022

Νεϊμάρ: «Μοιάζει με εφιάλτης, αυτή η ήττα θα πονάει για πολύ καιρό»

Νεϊμάρ: «Μοιάζει με εφιάλτης, αυτή η ήττα θα πονάει για πολύ καιρό»
Εμφανώς απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από την Κροατία στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Νεϊμάρ δήλωσε ότι αυτή η ήττα θα τον πονάει για καιρό. Παράλληλα, έδειξε να είναι σκεπτικός για ενδεχόμενη συμμετοχή του σε επόμενο Μουντιάλ.
Η Κροατία έκανε την μεγάλη έκπληξη και άφησε εκτός ημιτελικής φάσης του Μουντιάλ την Βραζιλία. Ο ηγέτης της «σελεσάο» στις δηλώσεις του ήταν πλήρως απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του, την οποία όπως είπε θα θυμάται για καιρό ενώ άφησε ερωτηματικό για το αν θα αγωνιστεί ξανά σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νεϊμάρ:

«Το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο; Δεν ξέρω. Δεν είναι καλή ιδέα να μιλήσω τώρα. Το κεφάλι μου είναι ακόμα ζεστό, δεν έχω ξεκάθαρες ιδέες. Το να πω ότι τελείωσε το Μουντιαλά για εμένα, θα ήταν βιαστικό, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα. Μοιάζει με εφιάλτη, δεν μπορώ να πιστέψω τι συμβαίνει. Αυτή η ήττα θα πονάει για πολύ καιρό.

Θέλω να ευχαριστήσω τους Βραζιλιάνους οπαδούς για την υποστήριξή τους, τη στοργή τους, τον σεβασμό τους. Αυτό είναι ποδόσφαιρο. Τώρα είναι η ώρα να πάμε σπίτι, να κλάψουμε και να αποδεχτούμε την ήττα»

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης