Μουντιάλ 2022

Ο Οζίλ ύψωσε... ασπίδα υπεράσπισης για τον Ρονάλντο: «Δείξτε σεβασμό σε έναν από τους κορυφαίους όλων των εποχών»!

Ο Οζίλ ύψωσε... ασπίδα υπεράσπισης για τον Ρονάλντο: «Δείξτε σεβασμό σε έναν από τους κορυφαίους όλων των εποχών»!
Ο Μεσούτ Οζίλ  υπερασπίστηκε τον πρώην συμπαίκτη του στην Ρεάλ ΜαδρίτηςΚριστιάνο Ρονάλντο , κάνοντας λόγο στην δημοσίευση του στο Twitter για... ειδήμονες που ασχολούνται με τον Πορτογάλο για να «τραβήξουν» την προσοχή!
Με μήνυμά του στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter o Mεσούτ Οζίλ, που αγωνίζεται φέτος στη Μπασάκσεχιρ, εξέφρασε τον εκνευρισμό για την στάση των ΜΜΕ προς το πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο και γενικότερα όλους όσους τον κριτικάρουν σκληρά τις τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικά το μήνυμα του Οζίλ:

«Πραγματικά δεν καταλαβαίνω από πού προέρχεται αυτή η συνεχής αρνητικότητα από τον Τύπο για τον Κριστιάνο... Τα ΜΜΕ προσπαθούν απλώς να τραβήξουν κλικ και οι ειδικοί που δεν έχουν πια καριέρα θέλουν απλώς να τραβήξουν την προσοχή με το μεγάλο του όνομα και να προσπαθήσουν για να τον κάνω να φαίνεται άσχημος...

Γίνεται σύντομα 38 ετών - λοιπόν, ποια είναι η έκπληξη που δεν σκοράρει πια 50 γκολ τη σεζόν; Κάθε ποδοσφαιρόφιλος εκεί έξω θα πρέπει να είναι χαρούμενος που τον έχει δει να παίζει ποδόσφαιρο παγκόσμιας κλάσης για 20 χρόνια. Δεν νομίζω ότι κάποιος από τη νέα γενιά θα μπορέσει να φτάσει ξανά τους αριθμούς του. Θα είναι για πάντα σε μια δική του κατηγορία. Όλοι πρέπει να δείξουν περισσότερο σεβασμό σε έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία του αθλητισμού...»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης