Μουντιάλ 2022

Κακά: «Ο Ρονάλντο στη Βραζιλία είναι απλώς ένας χοντρός που περπατά στον δρόμο»

Κακά: «Ο Ρονάλντο στη Βραζιλία είναι απλώς ένας χοντρός που περπατά στον δρόμο»

Το παράπονο ότι στη Βραζιλία πολλοί είναι εκείνοι που δεν υποστηρίζουν την εθνική ομάδα εξέφρασε ο Κακά, αναφέροντας παράλληλα ότι δεν συμπεριφέρονται στους ποδοσφαιρικούς θρύλους της χώρας όπως τους αξίζει.

Αρκετά παράπονα είχε από τους συμπατριώτες του ο Κακά σε συνέντευξη που έδωσε στο «BeIN Sport». Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι πολλοί άνθρωποι στη χώρα του δεν υποστηρίζουν την εθνική ομάδα της Βραζιλίας και μάλιστα η συμπεριφορά τους δεν είναι αυτή που αρμόζει απέναντι στους ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία με τη φανέλα της «Σελεσάο». Ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Ρονάλντο, ο οποίος «στη Βραζιλία είναι απλώς ένας χοντρός που περπατά στο δρόμο».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είναι περίεργο να το λες αυτό, αλλά πολλοί Βραζιλιάνοι δεν υποστηρίζουν τη Βραζιλία. Συμβαίνει μερικές φορές. Αν δείτε τον Ρονάλντο να περπατάει εδώ, θα πείτε "ουάου", έχει κάτι διαφορετικό εδώ. Στη Βραζιλία, είναι απλώς ένας χοντρός που περπατάει στο δρόμο.

Φυσικά, πολλοί Βραζιλιάνοι αγαπούν τον Ρονάλντο. Λατρεύω τον Ρονάλντο, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τον σέβονται στη Βραζιλία και στο εξωτερικό είναι διαφορετικός, βλέπω περισσότερο σεβασμό γι' αυτόν εκτός της χώρας παρά εκεί.

Αυτή τη στιγμή, πολλοί άνθρωποι στη Βραζιλία μιλούν για τον Νεϊμάρ, αλλά με αρνητικό τρόπο. Ίσως είναι λόγω της πολιτικής, αλλά οι Βραζιλιάνοι μερικές φορές δεν αναγνωρίζουν τα ταλέντα μας.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης