Μουντιάλ 2022

Οτάβιο: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο αρχηγός μας, ενθάρρυνε τον Ράμος»

Οτάβιο: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο αρχηγός μας, ενθάρρυνε τον Ράμος»

Ο Οτάβιο, παρά τα όσα ακούγονται για τον Κριστιάνο Ρονάλντο το τελευταίο διάστημα, μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Μάλιστα, ανέφερε ότι έσπευσε να εμψυχώσει τον Γκονσάλο Ράμος, όταν έμαθε ότι θα ξεκινούσε ως βασικός απέναντι στην Ελβετία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απασχολεί για μία ακόμα φορά τα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως, ωστόσο ο Οτάβιο σε δηλώσεις του έσπευσε να τονίσει ότι το κλίμα στην εθνική Πορτογαλίας είναι εξαιρετικό. Μίλησε, μάλιστα, με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ήταν ο πρώτος που πήγε να ενθαρρύνει τον Γκονσάλο Ράμος, όταν έμαθε ότι θα ξεκινούσε ως βασικός στη θέση του στο ματς με την Ελβετία.

Δήλωσε αναλυτικά: «Ξέρεις ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν έμαθε ότι δεν θα ξεκινούσε; Πήγε να μιλήσει με τον Γκονσάλο Ράμος και την υπόλοιπη ομάδα για να τους ενθαρρύνει. Είναι ο αρχηγός μας.

Όλα όσα περιστρέφονται γύρω από τον Ρονάλντο είναι αρνητικά σύμφωνα με τα Μέσα ενημέρωσης. Δημιουργούν πολλές ψεύτικες ιστορίες. Ο Ρονάλντο είναι παράδειγμα, είναι ο αρχηγός μας, στήριξε την ομάδα μέσα από τα αποδυτήρια ακόμα και όταν ήξερε ότι δεν επρόκειτο να παίξει

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης