Μουντιάλ 2022

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Record περνά στην αντεπίθεση με δημοσίευμα που «καίει» τον Πορτογάλο και τον Φερνάντο Σάντος

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Record περνά στην αντεπίθεση με δημοσίευμα που «καίει» τον Πορτογάλο και τον Φερνάντο Σάντος

Μπορεί η πορτογαλική ομοσπονδία και ο Κριστιάνο Ρονάλντο να διέψευσαν τα όσα ανέφερε η Record σε δημοσίευμα της για αποχώρηση του σούπερ-σταρ από το Κατάρ, όμως το πορτογαλικό Μέσο «επέστρεψε» και βάζει στο στόχαστρο και τον Φερνάντο Σάντος.

Η Record αποκάλυψε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε να αποχωρήσει από την αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας μετά την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να τον αφήσει στον πάγκο στο ματς κόντρα στην Ελβετία. Ωστόσο, τόσο η πορτογαλική ομοσπονδία με ανακοίνωση όσο και ο ίδιος ο CR7 με ποστάρισμα στο Instagram, διέψευσαν το εν λόγω σενάριο.

Το Μέσο της Πορτογαλίας βέβαια δεν… έμεινε με σταυρωμένα χέρια και επέστρεψε, μέσω σημειώματος από τη διεύθυνση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του και επιμένει στο ρεπορτάζ τονίζοντας ότι έχει επιβεβαιωθεί από πολλές πηγές!

Μάλιστα, στο εν λόγω σημείωμα γίνεται λόγος για έντονη λογομαχία του Φερνάντο Σάντος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και πως πολύ σύντομα θα έρθει η επιβεβαίωση της είδησης, όπως είχε συμβεί και με προηγούμενα ανάλογα ρεπορτάζ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το σημείωμα της Record:

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας αρνήθηκε ξανά ειδήσεις σχετικά με κάτι που συνέβη εντός της εθνικής ομάδας, αυτήν τη φορά με τη μορφή ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα, διαβεβαιώνοντας ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ποτέ δεν απείλησε ότι θα φύγει από το προπονητικό κέντρο, όταν έμαθε ότι δεν θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα απέναντι στην Ελβετία.

Παρότι χάρηκε που η διάψευση πήρε γραπτή μορφή, η Record επιβεβαιώνει ξανά τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο φύλλο της Πέμπτης και οι οποίες προέρχονται από περισσότερες της μιας πηγής: η συνομιλία μεταξύ Φερνάντο Σάντος και Κριστιάνο Ρονάλντο, που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας, την παραμονή της συνάντησης με την Ελβετία, ήταν έντονη και ο αρχηγός της εθνικής ομάδας σκέφτηκε ακόμα και να φύγει. Η συζήτηση συνεχίστηκε και ο παίκτης κατέληξε να κάνει πίσω, αντιλαμβανόμενος ότι η στιγμή δεν ήταν κατάλληλη για ένα τέτοιο ρήγμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομοσπονδία αρνείται ειδήσεις για κάτι που συνέβη σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τις προηγούμενες φορές, είδαμε τον ομοσπονδιακό προπονητή να αλλάζει τη δική του εκδοχή των γεγονότων σε διάστημα τριών ημερών. Ας δούμε αν, αυτήν τη φορά, η επίσημη εκδοχή της ομοσπονδίας διαρκέσει περισσότερο».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης