Μουντιάλ 2022

Σκαλόνι: «Ντε Πολ και Ντι Μαρία θα πρέπει να είναι στην καλύτερη κατάσταση για να αγωνιστούν»

Σκαλόνι: «Ντε Πολ και Ντι Μαρία θα πρέπει να είναι στην καλύτερη κατάσταση για να αγωνιστούν»
Παρότι εκνευρισμένος, ο Λιονέλ Σκαλόνι απάντησε σχετικά με την κατάσταση τόσο του Άνχελ Ντι Μαρία, όσο και του Ροντρίγκο Ντε Πολ πριν τον προημιτελικό της Αργεντινής κόντρα στην Ολλανδία για το Μουντιάλ.

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Λιονέλ Σκαλόνι στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση της Αργεντινής με την Ολλανδία σχετικά με τη διαρροή για την κατάσταση του Ροντρίγκο Ντε Πολ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «αλμπισελέστε» τόνισε ότι του είναι δύσκολο να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις διαρροών και δημοσιευμάτων από τον Τύπο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ωστόσο έκανε γνωστό πως ο Ντι Μαρία και ο Ντε Πολ είναι σε καλή κατάσταση, όμως η συμμετοχή τους θα κριθεί τελευταία στιγμή.

«Η χθεσινή προπόνηση (σ.σ. Τετάρτη) ήταν κεκλεισμένων των θυρών, δεν ξέρω πώς γνωρίζουν ότι ο Ροντρίγκο έχει κάτι, και είναι πολύ περίεργο. Προπονούμαστε κεκλεισμένων των θυρών και δεν ξέρω από πού προέρχονται αυτές οι πληροφορίες. Νομίζω ότι πρέπει να εκνευριστώ λίγο. Καταρχάς, είναι μια χαρά. Έρχεται από ένα σωρό αγώνες, όπως οι περισσότεροι, αυτό που θα κάνουμε είναι να αξιολογήσουμε την κατάστασή του. Και αυτός και ο Άνχελ (σ.σ. Ντι Μαρία), όποιος βγει να αγωνιστεί θα πρέπει να το κάνει με τις καλύτερες συνθήκες. Ο Ντι Μαρία δεν έκανε όλη την προπόνηση στο ίδιο επίπεδο, έκανε τη μισή. Θα μιλήσω μαζί του σήμερα και θα κάνουμε το καλύτερο. Σίγουρα είναι σημαντικός παίκτης. Αυτό που βγαίνει στον Τύπο είναι πολύ δύσκολο να το χειριστείς. Είμαστε ξεκάθαροι ότι ο παίκτης που βγαίνει στο γήπεδο πρέπει να τα πάει καλά, να είναι στην καλύτερη κατάσταση που πιστεύουμε ότι θα κάνει το καλύτερο».

Στη συνέχεια ο Λιονέλ Σκαλόνι μίλησε για το μαρκάρισμα που περιμένει στον Λιονέλ Μέσι από τους Ολλανδούς: «Θα δούμε τι θα συμβεί στο παιχνίδι. Έχουμε συνηθίσει οι αντίπαλοι να κάνουν κάτι διαφορετικό,. Ναι, μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν αλλαγές, και εμείς τις κάνουμε. Έχουμε παίξει παιχνίδια στα οποία οι αντίπαλοι τον μαρκάρουν με έναν παίκτη».

Ενώ αναφορικά με το αν θα οδηγηθεί το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι, τόνισε: «Οι παίκτες εκτελούν συνέχεια πέναλτι, μένουν και το κάνουν μετά την προπόνηση. Αλλά όταν πας να εκτελέσεις στο παιχνίδι, είναι διαφορετικό. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα φτάσουμε σε αυτό το στάδιο και θα προκριθούμε νωρίτερα. Οι εκτελεστές πέναλτι ορίζονται πάντα μετά από 120 λεπτά, εκείνοι που θα εκτελέσουν δεν μπορούν να επιλεγούν εκ των προτέρων. Σκεφτόμαστε να κερδίσουμε στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Έτσι κι αλλιώς, οι αποφάσεις λαμβάνονται τις στιγμές που πρέπει να παρθούν».

Τέλος, ρωτήθηκε για τον Πάουλο Ντιμπάλα και το γεγονός ότι δεν τον έχει χρησιμοποιήσει ως τώρα: «Δεν έπαιξε γιατί δεν έχω βρει την κατάλληλη ευκαιρία να τον βάλω. Είναι καλά, σε θέση να μπει στο γήπεδο, αλλά θεωρούμε ότι βάσει της εξέλιξης όλων των αγώνων δεν είχαμε την ευκαιρία να τον βάλουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι μαζί του, με τη συνεισφορά του. Έχουμε 26 παίκτες και προσπαθούμε να φέρουμε στο ματς αυτούς που μπορούν να προσαρμοστούν στην εξέλιξη του παιχνιδιού».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης