Μουντιάλ 2022

Επικός Φαν Χάαλ για Ντι Μαρία: «Και ο Ντεπάι αντιμετώπισε τα ίδια και τώρα φιλιόμαστε στο στόμα» (video)

Επικός Φαν Χάαλ για Ντι Μαρία: «Και ο Ντεπάι αντιμετώπισε τα ίδια και τώρα φιλιόμαστε στο στόμα» (video)
Για άλλη μία φορά, ο τεχνικός της εθνικής Ολλανδίας, Λουίς Φαν Χάαλ, είπε τρομερές ατάκες στη συνέντευξη Τύπου του προημιτελικού των «οράνιε» με την Αργεντινή.
Ολλανδία και Αργεντινή θα μονομαχήσουν για μία θέση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο τεχνικός των «οράνιε», Λουίς Φαν Χάαλ θα ανταμώσει με έναν πρώην παίκτη του, τον Άνχελ Ντι Μαρία, με τους δυο τους να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις από την συνύπαρξή τους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αργεντινός άσος είχε δηλώσει ότι ο Φαν Χάαλ ήταν ο χειρότερος προπονητής που είχε στην καριέρα του. «Το πρόβλημά μου στο Μάντσεστερ ήταν ο προπονητής. Ο Φαν Χάαλ είναι ο χειρότερος προπονητής της καριέρας του. Θα έκανε τα πάντα στο γήπεδο κι αυτός θα μου έδειχνε τις λάθος πάσες. Δεν ήθελε τους παίκτες να είναι πάνω απ' αυτόν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πριν μερικά χρόνια.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου σχετικά με τον Ντι Μαρία, με τον Ολλανδό τεχνικό να δίνει μία επική απάντηση παίρνοντας ως παράδειγμα τον Μέμφις Ντεπάι! «Ο Ντι Μαρία είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες που πιστεύει ότι είμαι ο χειρότερος προπονητής. Λυπάμαι και το βρίσκω λυπηρό. Ο Μέμφις έπρεπε να αντιμετωπίσει τα ίδια στη Γιουνάιτεντ και τώρα φιλιόμαστε στο στόμα», ανέφερε ο 71χρονος προπονητής.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης